Јас не сум имала вакви симптоми по инсеминација.. ако помине брзо, ништо страшно, ама ако продолжи, кондултирај лекар.
з Мене мислам дека ми спомна такво несшто докторот после инсем.можело да ми се јави малце кафенко ама само кога се избришав кога станав после инсем. Дома после немав ништо.Јас и болки благи имав првите два дена.
Здраво феминки, Ми касни,а никогаш не ми касни,освен кога правевме свадба и тоа само 2-3 дена.Не можам да се натерам да направам тест,ќе гледам да издржам до понеделник-ако успеам.Требаше четвртокот да добијам,уште ништо...дури и трема имам.Дај боже да има успех месецов...
Deara i jas sum napravila vo gak i mene me vodi dk trajkovski ako samo ednas na izbrisanje ti se sluci ne e strasno no ako imas ko krvarenje odma da osis na klinika poz
Mene posle dva negativni testa,seuste nemam dobieno. Eve treti den kako docni,a testovite gi napraviv edniot na denot koga trebase da dobijam a drugiot na eden drn docnenje. Mislam deka docni od klomifenot ili pregnilot,ili pa se stvorila nekoja cista,neznam. Ama imam i po malku nadez deka mozebi e nesto drugo i deka sepak testovite bile napraveni prerano
Feminki jas treba da dobijam dr nedela 11 ili 12 a jas test na 5 ti napraviv od netrpenie shure chek rano li e mbogu? Nemam nadez ovaj pat muslam deka cum ne pokaza toj test ke dobijam
Девојки ме фати мене маката болки невидени кај опашката отидов на лекар ми даде антибиотици синусно влакно е во прашање оваа недела од кога ќе ја завршам терапијата хируршки зафат, му кажав на матичниот за случајот со доцнењето и исцедокот и вика голема е веројатноста да имало хемиска бременост ми се скрши филм многу се разочарав, како тргна работава овој месец не ќе имаме ни шанса да работиме на случајот тоа е кога ќе тргне на лошо отвори му ја вратата за побрзо да си оди
Знам како е ,нетрпелива да си во овакви мигови,посебно кога со нетрпение чекаш две цртки,но многу рано си го направила,ептен пред време.Тестот некогаш и по два дена од доцнење знае да покаже негативен резултат,па кога ќе се повтори по неколку денови ,да е позитивен.Ти посакувам позитивен тест наредната недела.И на сите што чекате две цртки да ги видите наскоро !
Devojki jas samo da ve pozdravam , ve citam redovno i vi posakuvam uspeh ovoj mesec na site . Venera koga ke dojde loso se zaborava no sto e tuka e glava gore i ke pomine , kukla ubav pomin na svadba i pozitiven test utre Jas se spakuvav i uste malku vo bolji zivot odam
Еве позз и од мене јас ги зедов ρезултатите од миκρобиолошκи бρисеви сите 4 негативни, не почнав со κлимофен незнам немав хρабρост и ми остана уште хсг и спеρмогρам , и таκа од понед ми почнуваат плодните денови па со мн сρеќа во овој месец
Rakce,posto mt ne e napravil spermogram,a ti nemas provereno kanali,vo nikoj slucaj ne se preporacuva pienje klomifen,bidejki so klomifen se trosat rezervite a vie uste neznaete na sto ste.Vo sekoj slucaj ovie denovi sakajte se so soprugot,nikogas ne se znaes koga ke bide.
Добро утро на сите, Јас добив сабајле,ко за добро утро,и тоа е тоа,Вторник сабајле ќе идам за хормони...Многу сум разочарана
Здраво иако не пишувам ве читам често, не пишувам ради таа причина што нема ништо ново Лиса-МАја точно знам како се осеќаш,ако немаш испитувано хормони провери си и веќе следниот месец да не пишеш убави вести, Кукла те чекаме да не израдуваш
Купив тест и го заборавив во кола. Ама изгледа така требало, градите скроз сплеснаа вчера. Ќе си дојде тетка.
@Lisa_Maja ,bas mi e zal,isplaci se denes,a od utre moli se da bidne sledniot mesec,toa e beganje nema,makata site si ja nosime,ednostavno taka ni bilo pisano. @kukla21 ne mozes da bides vo nisto sigurna,sansite se 50%-50%,no sekoj najubavo si go znae organizmot,i kaj mene e skoro sekogas taka,stom gradite mi splasnat,za den-dva doaga vesterkata
До сега секогаш било така, а спласнат ете ја неа Парно да се помирам со фактот отколку да си правам филмови во глава.. веќе дадов пари за тестот, ќе го искористам, ама поарно без лажна надеж во процесот