Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Јас не сум имала вакви симптоми по инсеминација.. ако помине брзо, ништо страшно, ама ако продолжи, кондултирај лекар.

На деара му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    4.605
    з
    Мене мислам дека ми спомна такво несшто докторот после инсем.можело да ми се јави малце кафенко ама само кога се избришав кога станав после инсем. Дома после немав ништо.Јас и болки благи имав првите два дена.

3. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Здраво феминки,
    Ми касни,а никогаш не ми касни,освен кога правевме свадба и тоа само 2-3 дена.Не можам да се натерам да направам тест,ќе гледам да издржам до понеделник-ако успеам.Требаше четвртокот да добијам,уште ништо...дури и трема имам.Дај боже да има успех месецов...

На espana, MADO, jacqueline.s и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. guldzana

guldzana Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    579
    Deara i jas sum napravila vo gak i mene me vodi dk trajkovski ako samo ednas na izbrisanje ti se sluci ne e strasno no ako imas ko krvarenje odma da osis na klinika poz

5. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.582
    Новости? Кукла, Лиса и останатите кои се во исчекување?

6. Ninichka

Ninichka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.134
    Mene posle dva negativni testa,seuste nemam dobieno. Eve treti den kako docni,a testovite gi napraviv edniot na denot koga trebase da dobijam a drugiot na eden drn docnenje. Mislam deka docni od klomifenot ili pregnilot,ili pa se stvorila nekoja cista,neznam.
    Ama imam i po malku nadez deka mozebi e nesto drugo i deka sepak testovite bile napraveni prerano:wasntme:

7. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Кукла мислам дека пиша дека е на свадба,а јас ќе правам сабајле...па ќе пишам ...

8. iva78

iva78 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    54
    Feminki jas treba da dobijam dr nedela 11 ili 12 a jas test na 5 ti napraviv od netrpenie shure chek rano li e mbogu? Nemam nadez ovaj pat muslam deka cum ne pokaza toj test ke dobijam:(

9. sexymama

sexymama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    84
    само да ве поздравам и да ви посакам две цртички на сите што исчекуваат (fingers)

На jacqueline.s, MADO и Ninichka им се допаѓа ова.
  10. Vennera.aa

Vennera.aa Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    7.590
    Девојки ме фати мене маката болки невидени кај опашката отидов на лекар ми даде антибиотици синусно влакно е во прашање оваа недела од кога ќе ја завршам терапијата хируршки зафат, му кажав на матичниот за случајот со доцнењето и исцедокот и вика голема е веројатноста да имало хемиска бременост ми се скрши филм многу се разочарав, како тргна работава овој месец не ќе имаме ни шанса да работиме на случајот тоа е кога ќе тргне на лошо отвори му ја вратата за побрзо да си оди

11. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Знам како е ,нетрпелива да си во овакви мигови,посебно кога со нетрпение чекаш две цртки,но многу рано си го направила,ептен пред време.Тестот некогаш и по два дена од доцнење знае да покаже негативен резултат,па кога ќе се повтори по неколку денови ,да е позитивен.Ти посакувам позитивен тест наредната недела.И на сите што чекате две цртки да ги видите наскоро !

На iva78 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Devojki jas samo da ve pozdravam , ve citam redovno i vi posakuvam uspeh ovoj mesec na site . Venera koga ke dojde loso se zaborava no sto e tuka e glava gore i ke pomine , kukla ubav pomin na svadba i pozitiven test utre :)
    Jas se spakuvav i uste malku vo bolji zivot odam :*

На Vennera.aa, flower30, Ninichka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    Еве позз и од мене јас ги зедов ρезултатите од миκρобиолошκи бρисеви сите 4 негативни, не почнав со κлимофен незнам немав хρабρост и ми остана уште хсг и спеρмогρам , и таκа од понед ми почнуваат плодните денови па со мн сρеќа во овој месец:)

На Vennera.aa и Ninichka им се допаѓа ова.
  14. MADO

MADO Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    3.234
    Rakce,posto mt ne e napravil spermogram,a ti nemas provereno kanali,vo nikoj slucaj ne se preporacuva pienje klomifen,bidejki so klomifen se trosat rezervite a vie uste neznaete na sto ste.Vo sekoj slucaj ovie denovi sakajte se so soprugot,nikogas ne se znaes koga ke bide.

На ocicka2014 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MADO

MADO Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    3.234
    Bokace,uzivaj,i nemoj da ne zaboravis,Vi posakuvam da se vratite trojca :hug:

На rakce89, Vennera.aa и Ninichka им се допаѓа ова.
  16. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Добро утро на сите,
    Јас добив сабајле,ко за добро утро;(,и тоа е тоа,Вторник сабајле ќе идам за хормони...Многу сум разочарана:(

17. milamila988

milamila988 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    244
    Здраво иако не пишувам ве читам често, не пишувам ради таа причина што нема ништо ново Лиса-МАја точно знам како се осеќаш,ако немаш испитувано хормони провери си и веќе следниот месец да не пишеш убави вести, Кукла те чекаме да не израдуваш :hug:

18. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Купив тест и го заборавив во кола. Ама изгледа така требало, градите скроз сплеснаа вчера. Ќе си дојде тетка. :(

19. MADO

MADO Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    3.234
    @Lisa_Maja ,bas mi e zal,isplaci se denes,a od utre moli se da bidne sledniot mesec,toa e beganje nema,makata site si ja nosime,ednostavno taka ni bilo pisano. :*

@kukla21 ne mozes da bides vo nisto sigurna,sansite se 50%-50%,no sekoj najubavo si go znae organizmot,i kaj mene e skoro sekogas taka,stom gradite mi splasnat,za den-dva doaga vesterkata :devil:

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    До сега секогаш било така, а спласнат ете ја неа :( Парно да се помирам со фактот отколку да си правам филмови во глава.. веќе дадов пари за тестот, ќе го искористам, ама поарно без лажна надеж во процесот :)