E bas taka kaj mene e Proxima. Noknata tableta ne mi pravi maka, ama onaa od sabajleto... uzas. Jas kako pomocana sum od nego. Edit. BirMelek, ako treba da pravis test drugata nedela, znaci primas edna nedela do denes?? Jaa prvite denovi nemam maka, posle e zort
Дај боже сите кои сакаат да останат бремени тоа и да им се оствари, да се биде мајка е голем благослов! Голема подршка од мене до сите на форумов кои сакаат да забременат! Не се откажувајте!
Јас со утрогестанот направив ваков план: Ги ставам во 4 саат сабајле и 4 саат попладне. Кога ќе се вратам од работа таман после ручек ја ставам првата и прилегнувам малку пред ТВ, си лешкарам, а после другата со аларм во 4 сабајле, за да има време да дејствува до кај 6.30-7.00, кога станувам. Си велам, ОК е така. Зашто ако ставам пред легнување и на станување, нема да се правилно временски распоредени. Само што почнав да ги користам, уште не почнале да ми прават проблем со валканици и течење.
И на чекањето му дојде крајот, добив! Е ако де, и тоа е за нас Добив со страшни болки и со многу крварење, несвојствено за мене, особено крварењето, обично на почеток првиот ден ни една влошка не полнам за цел ден. Па добро и ова морав да го искусам, да ми задоцни 4 дена, да се трескам од земја :/ Сега нека ми заврши, прво уринокултура, дајбоже да е чиста веќе, па после и проодноста да ја направиме
@Proxima мене тоа ми е комплицирана шема - секогаш размислувам што ќе треба тој ден да правам, каде да одам, кога ќе дојдам од работа. Морам да се туширам пред ставање. Ставам некаде кај 8-9 вечер (обично) и му ја легнувам до сабајле. После сабајле во 5, за да има доволно време да се абсорбира дур станам во 7. Ама сепак, првите денови нема проблем, после е мачно.. Најверојатно телото си зема колку му треба и другото си истекува. @AngelOfArh баш ми е жал што доби, ама па главата горе и да нема бактерии и да продолжиш напред!
Тоа е Кукле, денес е прекрасен ден, нема време за нервози, вакво сонце не вреди да се затемни со лоши мисли покрај затемнувањето кое веќе го имаме Следниот месец ако не овој
Sekako Angelce...bravo za pozitivnosta sto ja siris megu site nas napateni dusicki. Nov mesec,nova borba i se poblisku do celta.
Женски јас пред 10 дена ги видов прв пат долгоочекуваните две цртки, вчера се виде гравчето на ехо прв пат- одговара на 5 недела , па за една недела треба да има ембрион и срцева акција. Големината не одговара на циклусот, немам појма кога имам останато, ниту знам како, овој месец требаше да почниме со инсеминација и ХСГ правев на 9 фебруари, најверојатно неделата после тоа се има случено. Од срце ви посакувам на сите да се радувате што побрзо и ве уверувам дека психата е најбитна, јас се опуштив мноогу после резултатите од хсг-то, се тргнав од форумот и од читање на интернет и дури сеуште не верувам дека се случи.
Честитки, и ајде сега мрш во темата труднички муабети И не дај Боже да треба да пишиш во ова тема друг пат
Aiiii....kolku ubavooooo Cestitki,so lesno,so ubavo,so najubavooo!!! Povlekuvaj noga,raka,nos za site nas tuka
Jas posle 5 meseci probuvanje ostanav bremena, 4 meseci ne se nisto, ovde ima zeni koi so godini ne ostanuvaat bremeni. Kje bide eden den, samo opusti se i ne gledaj plodni, neplodni denovi... Sakajte si se sekoj den so maz ti, imajte si sto pocesto i kje bide
no sekoja den imame odnos no mi najdoja cista na desen jajnik .. me cudi toa sto izleguva cela sperma iako nozete gi drzam visoko i podlezuvam..
Ne izlaga cela sperma ne se sekjiraj, sekako deka taa nemoze da se zadrzi vo tebe... Mora da istece Eheee kolku spermatozoidi ima vo kapka, mora toa da istece od tebe, nema logika da se zadrzi nikako