Ќе споделам едно не мое лично искуство кое не ми се случило мене(недај боже),туку на мојата мајка,со цел да дадам поддршка на сите кои сакаат да забременат како и на сите кои за жал имале абортус и слично работи.На мајка ми и се случило да во 6-от месец од бременоста бебето да и почине во стомак и да има абортус,кој за жал секоја година го спомнува.Но,радоста е во тоа што по една година ме родила мене здрава и жива,а потоа и мојата сестра.Затоа немојте да тагувате,уживајте и се ќе биде во ред.
можно е ова да е бременост на мене ми се повраќаше и имав слаби болки во долниот дел од стомакот. ако ти касни менструацијата напраљј тест
Богева,тестот за бременост направи го една недела одкако ке ти доцни циклусот,ако си бремена сигурно ке ти покаже две црти,ако го направиш порано може да ти покаже дека не си бремена а всушност да не е така.Поздрав
roze ke odam na doktor vo sreda...bidejki od denes sum vo 6ta nedela....rano bese za nesto da sse vidi. daj Boze se da bidi vo red!
Абе женски денес направив тест за бременост, после 20 дена од сексуалниот однос, сепак ми покажа негативен, дали е можно да е грешен па да е сеуште рано за да може точно да покаже? Би сакала да слушнам ваше мислење... сепак фала ви однапред...
Roze super pominavme, bev so maz mi i go vidome za prvpat maloto sonce si rasti...doktorkata rece deka za 6ta nedela super izgleda i mi zakaza termin za dve nedeli za da go slusnime srceto....cel den si se pulam vo eho slikceto.
баш ми е мило белувче!!!! супер супер!!! само нека си расте малото гравче и нека ги направи мама и тато најреќни родители на свет. сега узивај си во бременоста. и јас имам убави новости. јас денеска добив после 2,5 месеци од киретажата по природен пат без вештачки хормони. докторката ми рече дека матката ми е многу задебелена. не и се веруваше како така брзо се обновила после киретажата. во септември и ние се фрламе на раб поздрав и иако не се познаваме... те гушкам
DuDle гледам дека никој не ти одговорил,иако не сакам да те разочарам,морам да ти казам дека не си бремена,тестот за бременост покажува резултати едне недела откако ти доцни циклусот,значи без разлика дали е позитивен или негативен,по една недела дава одговор.Опуштисе,се ке биде во ред,и ти наскоро ке не израдуваш.Поздрав
и јас многу сакам бебче...но дечко ми некако многу се плаши кога ќе дојде ред да сврши внатре и секогаш од страв свршува надвор ми сврши внатре пред месец дена на 5 ден од менструацијата и ништо после тоа
Paulina 2 многу е важно и тој да сака бебе,кога ке биде и тој спремен,бебето од прва ке дојде...Поздрав
Може да се забремени секој ден...само што некој ден шансите се поголеми а некој помали. Но тоа не значи дека не треба да се обидувате. Ти самата најдобро си знаеш кога ти се најплодните денови, според должината на циклусот. Ете и јас ќе ти го дадам добро познатиот совет-водете љубов, а бебето ќе дојде кога најмалку ќе очекувате.