Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.952
    Допаѓања:
    110.305
    Лепотици, уште ме боли стомакот, вчера ви пишав за што ми се деси, не знам од што е ама мене стомак уште ме боли. Ќе полудам ;( :worried:

2. wings

wings Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    2.889
    @Libra88 nemoj da se rastazuvas poradi zborovite na vakvi luge, sto e tvoe ke si dojde i ke se raduvas na toa sto tolku si go cekala.Neka ne te pogoduvaat komentarite,sekogas ke gi ima,digni si ja glavata i gledaj samo napred!

3. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Sega veke mi pomina kolku-tolku, no utrovo mi bese uzas, si sedam na kompjuter i solzi mi tecat...
    Sekako deka ke dojdat i moite ubavi denovi, no dotogas znam deka ke ima mnogu vakvi iskushenija.

На MADO и kukla21 им се допаѓа ова.
  4. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Angel, i jas sekogas taka si kivam, ama me zaumi ova tvoevo, ke probam da si go smenam nacinot na kivanje.
    A ti, ako ti prodolzat bolkite javi se kaj maticniot.

5. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.952
    Допаѓања:
    110.305
    Сега се смирија малце, иначе 2 дена не ме пуштија :(

6. Ninichka

Ninichka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.134
    Ajde i jas da se prijavam...vcera dobiv i toa tocno na denot,ni eden cas ne mi zakasni. Toa e toa,nisto i ovoj mesec,pa sega neznam veke dali ima smisla da se obiduvame prirodno...bukvalno ni eden den ne promasivme,no ete nejke pa nejke...

7. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Jas od ponedelnik se bockam so suprefakt. Denes okapav vo Sistina... prv pat, guzva, guzva!! Uzasno bese!! :)
    Na 3 den na merenje estradiol i na pregled :)
    Bitno praznicive ke pominat rastereteni :)
    @Libra88 ne im pridavaj znacenje na dusebriznicite. Jas na tvoe mesto ke i kazev, ti pa kako znaes deka ne sum trudna?! Nekoi luge stvarno ae bez oset.

На guldzana, kristina.k и MADO им се допаѓа ова.
  8. MADO

MADO Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    3.234
    Libra88 takvi luge ima i ke ima,znam deka ti e tesko,podobro sto si se isplacila,ke dojdat i nasite pet minuti :)

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    epten lajk :)

На MADO му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.670
    Абе од луѓево да си пунеш од мака. Сите ме зјапаат во стомакот(па и дека имам меше природно) сите мислат трудна сум. Крај беше кога еден познаник на пријатели прашал дали сум се породила? Оф господе која брука! Дека на свадбата имав меше, ама од дебелина и мислел трудна сум. ;(;(;( Дали да се лутам на човеков што прашал дали на таа будалата што ми го пренесе муабетот смеејки се божем смешно е (facepalm);(

На cvetina, MADO и kukla21 им се допаѓа ова.
  11. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.670
    @cvetina ајде ние скоро во исто време правевме хсг. Да не знаеш дали се готови резултативе јас им звонам 3 дена никој не се јавува да ми каже.

12. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    toa e feminki,jas denes vleguvam vo prodavnica,a zenata porano doogase kaj mene na rabota i i davam pari a taa kako e bebceto ,porasna,jas samo i rekov koe bebe ,a taa lele izvini ,uste nemas dete,a denes mazmi bil na klinika mu rekle da napravi sida test deka od toa se pocnuvalo,sega i na toa mislam ,zasto sida test hormoni da napravi da ispita,pa povtprno spermogram,pa operacia ,i za da odime na inivtro treba prethodno 4 insiminacii i 3 god da sme vo brak a nie sme damo godina ipol na dokumenti

13. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    pisetemi za vase iskustvo vazno mie,zasto nemam so koj da go spodelam problemot,ne veruvam vo nikoj duri i malovo vo koe ziveam stalno me jade ,nemam so koj da zboruvam skrsena sum

14. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    libra zosto places za nepromislenosta I glupavosta na nekoi nekulturni luge na koi mestoto im e pred maalska cesma da tracarat?eve jas pred nekoj den sretnav edna tetka na mm so svekrva mi bevme izlezeni I ona eeee kako ste sto e novo I nie nisto dobri sme.fakame drug muabet i taa pak kaj vas nema nisto novo pprasuva i mi zjapa vo stomak.me iznervira malce ama ete ja denes na rabota ne znaela kade rabotam i slucajno Ima predmet kaj mene pa jas "slucajno" ja otkaciv.ke dobie resenie koga ke se porodam:)

На podravka, cvetina, MADO и 3 други им се допаѓа ова.
  15. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.898
    Sida I hepatitis testovi se zadolzitelni pred invitro, na mm mu gi baraa duri I pred pravenje na spermogram. Ako se losi rezultatite na spermogramot ne trebaat 4 inseminacii. Toa so 3 godini ne mi e jasno, ama I nemam cueno nekogo za toa da vratat.
    Cim ste vlegle vo procedura za sreduvanje na problemite, vekje e podobro od status quo. Veruvaj deka ke bidne!

На MADO и kukla21 им се допаѓа ова.
  16. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Me pogodi direktno vo najbolnata tocka, duri me oneme, od sto me tresna vo sekunda nemav zbor sto da I odgovoram, pa se napraviv deka ne sum ja slusnala. Si se isplakav I mi olesni malku, pa go prodolziv denot rabotno. Mu kazuvam doma na mm I toj kako vas, sto sum se potresuvala od nepismeni.. Sto e toa e, ke pomine I ova, koga ke si go setam vo mese ke bidam najgorda, tek pa vo raceee... Togas NAJSREKJNA, neka laat posle :)

На MADO, BirMelek и kukla21 им се допаѓа ова.
  17. thebabylover

thebabylover Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    860
    Луѓе имам редовна менструација после спонтан абортус пред четири месеци но сега ми доцни два дена а имавме незаштитен однос два дена пред овулација имав за време на овулација сега чувствувам тапа болка во јајниците одвреме навреме, пред неколку дена имав некоја бледо црвен исцедок. Што мислите има ли шанси да сум бремена?????

18. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    jas samo razmisluvam sto ako testot bide pozitiven ?/???

19. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.813
    Допаѓања:
    99.188
    Ах кога ве читам вака, јас се нервирам од пред компјутер, а сум далеку за сега од моментот бебе. Ама луѓе не ги трпете бе, не онемувајте, леле пуздер би направила јас такво створение кое ќе ме задирне таму кај што најмногу ме боли. Така би ја суредила, и на оној свет да се сеќава на мене , она безобразна - јас уште повеќе и не ми е гајле дали ми е роднина, пријателка или било што.

Уф, се изнервирав еј!:@
    Прост народ, да има како и во гаќи ќе ти бркнат од радозналост!:envy:

На BirMelek му/ѝ се допаѓа ова.
  20. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.580
    Можно е, направи си тест :)