Новогодишно бебче... Боже, колку убаво звучи тоа. Уствари секакво бебче звучи убаво (машко, женско, новогодишно, божиќно, зимско, летно.... секакво ), само да биде наше, и да се случи што поскоро. Ама дефинитивно сум аут месецов, ми спласнаа градите и ме боли стомакот. Нема шанси! А за мирисот знам, ама тоа го имав и пред овулација.
Daj Boze angelce za site pa moze i soba da delime vo bolnica uf kolku sakam poziriven test za 1 mesec! Jas od denes pocnuvam da se bockam so suprefakt. Gospod na pomos da ni e na site!
Ке се чудат кога ќе сконтаат дека на некој начин се знаеме, па од кај сеа, па како сеа.... Дајбоже, дајбоже!
So lesno kukla, mene mi mirisa deka @jacqueline.s prva ke ne izraduva, a za eden mesec i ti Sama se bockas so superfakt????
Sigurno ke se dve crtki ne se plashi samo napravi ti posakuva sreka i ako se dve prvo mene da mi se pofalish
Секако,прво тука ве известувам дали е успешно или не.. ако е позитивно да ја споделам среќата,ако е негативно да ме утешите Фала ти многу
@fs-fs-fs ne ocajuvaj ke bide.Jas nemav problemi za da ostanam bremena tuku so zadrzuvanje na plodot,kako sto kazaa pogore magicni apcinja za zabremenuvanje ne postojat poseti doktor ako ti kazat deka se e vo red so tebe i mt se ke si dojde na svoe ne se nerviraj.
Ние веќе 4 месеци пробуваме и никако да биди бев на доктор за проверка ми рече дека се е во ред но убаво е да се пијат пред да се остани. Знам дека не е некој период за паника ама кога нешто посакуваш се ти изгледа долго !
Ah jacqueline.s...i jas sum istata periodov,nekako imam cuvstvo deka tapkame vo mesto,a vremetominuva mnogu brzo. Najmnogu sakam da sum sama,da si poplacam...izbegnuvam luge,guzvu...i celo vreme,znaci sto i da pravam na ravita,doma,celo vreme umot mi e na tema bebe,inseminacija,in vitro... Ama ajde ne grizi se,ke pomine i ovoj period,ke dojdat i nasite pet minutu..a tvoite se mizebi bash sega Te gyshkam i baknuvam!..
ако одиш на четврто навистина браво браво браво!!!!! и јас сакам барем 3, ама уште не сака ни за едно да се фати, после ќе си „штанцаме“
Повеќе среќа следниот пат,купив тест не можев да чекам до утре и го направив сега. Негативен Ми се плаче
Па не знам,денес ми беше 28ми ден од менструација и го направив тестот,дај боже да е рано и да не добијам ама ќе видиме.. се мислам дека ќе добијам
Abe nie prvoto da go izvadime,posle kako masinki ke sme,se tesam so in vitro obicno po dve se ragaat,taka za treto ke ni bide polesen patot (ako ne drugo si se tesam i teram napred so taa misla )