Mariangel kolku prosecno na kolku denovi dobivas? Dur ne ti dojde ima nadez,ako pokasno ti e bila ovulacijata mozno e da si bremena,a da ne pokazuva testot. Se izvinuvam sto sum off topik i nadvor od temata ama mnogu mi nedostiga Lori-30,redovno ja citav i koga nemav aber za bremenost,i se molev da uspee ,pozdrav ako ne citas mila Lori-30
Se nadevam deka ce bidi rabotava odma....posto za tretoto 5 god se iznamacivme so mm dodeka se vati.. pa toa malce povejce me plasi ..a i do dusa i godinive me brkat
jас сум многу тажна ми доjде ден порано со исти такви чуства даjбоже да не ти доjде тебе па да ни кажиш убави вести ти држам срека
Чекај, @ripce ripce , па вас ви е само прв месец пробување. По статистика, се има само 20% шанса да се остане бремена секој месец, и нормално е да не се фати одма. Викаат кај некои дури и телото треба да се навикне на спермата и да почне да ја прифаќа, да не ја третира како страно тело. Немој да губиш надеж и да си тажна уште првиот месец. Пробувајте си барем 6 месеци, и после секирај се ако не бидне, па испитувај и слично. Инаку нормално е да не фати првиот месец . Ќе биде, не се секирај!
Обично ми доаѓа на 28-29 дена,денес ми беше 28тиот и ми нема дојдено.. имам една пријателка што кога била бремена,4 месеци имала менструација и до 4тиот месец не знаела дека е бремена
Mariangel, чекај... јас мислев ти касни многу Тестовите не секогаш покажуваат предвреме, некогаш треба време хормонот да се намножи Има надеж!
ќе биде кај сите само тоа пусто трпение каде да го најдеме....една моја многу блиска роднина по неколку мачни години деновиве ме израдува со бременост. правеше ин витро во систина. пресреќни сме дома, јас се изнаплачив од што ми е ќеф за неа, ама ептен беше трпелива и позитивна (имаше и крахови и депресивни моменти како нас не велам не) но на крај се реши за ин витро и успеа. како и да е, читајте внимателно специјално се уклучувам да ви кажам иронија - случајно по 100 години отварам хороскоп и ми пишува, дословно, оние кои планираат проширување на семејството ќе се израдуваат на двете црвени линии на тестот за бременост! така да вие женчиња кои сте ракови како мене подгответе се за добри вести
ти благодарам за подршкатано зошто се уште имам вртоглавици и лошене не разбирам можно ли е да имам и да има нешто направив тест на крвта и се е во ред немав направено одавна но негативен беше тоа беше пред неколку дена не знам ке биде
Чул те Господдд,дај боже да е така.. сепак ќе видам дали ќе добијам.Има надеж да, но не ми се многу високи очекувањата како вечерва што ми беа,за да не се разочарам и пак да плачам
@zalosna мој чоек, ја планирам 5 деца, само да почнам веќе еднаш, после ехехееее..... Иначе проверете хороскопот и за Девица да не кажува нешто
леле жени што е ова со мене се шекнувам жими се, абе се правам да добијам дете, низ сито и решето поминав до сега, а повторно пред секоја нова постапка јас имам страв од лековите бе да не ми стане нешто од нив, па после си мислам ако нешто се искомплицира во бременоста па во пораѓајот па ако ми се деси нешто се лоши мисли. не сум арна нели? а не знам како да си помогнам
Женички ,кај мене што да ви кажам...не добив,на 1 мај правев тест-негативен,тоа беше со 1 ден каснење.Бев сабајле на гинеколог,ме гледаше на ехо вагинално,кажа и да има нешто,рано е да се види,4 ипол недели.Ама нема цисти,се е во ред,нема знаци за менструација.Вика може тестот да утнал,да направам за некој ден пак,па да видам што ќе каже,па да закажам за 10 дена.Му покажало ли на некој позитивен покасно?Се мрднувам...