Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. irence88

irence88 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    10
    еве и јас се придружувам кон темата и на сите им посакувам срека! :D и јас веке некое време сакам да останам трудна :) претходниот месец ми каснеше 3 дена но немаше ништо :( овој месец ми касни 8дена веке купив и тест, денес имав и некои симптони како повракање но ке чекам усте неколку дена па ке видиме се надевам дека ке се израдувам :D

На MADO, ripce ripce, danichap и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Јас да ви кажам само,во понеделник одам на гинеколог. Веќе 12 дена ми доцни, а тест немам направено од вторникот и ќе чекам да видам ехото што ќе каже. Стискајте палчиња (fingers):)

На girl-miri, MADO, kukla21 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Alal da ti e kako izdrzuvas da ne napravis test :)
    Ajde pustame srekja da se mavnes od ovaa tema, da se preselis kaj trudnite :*

На Стефани_5, MADO, Mariangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.210
    Допаѓања:
    13.670
    Ауу многу сте неактивни сите да не сте удрени на работа викендов ;) Скоро 24 часа без ниеден пост :P Мене мажето на службен пат ми е па тепам досада на форумов. Се острам за да почнам работа од среда кога ќе дојде, плодни денови ми се и прв месец со кломифен. Нека е со среќа :)

На thebabylover, zalosna, MADO и 6 други им се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Jas odam na bockanje sega :)

На zalosna, MADO, Стефани_5 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    и јас да се пријавам - ми доцни (ако можи така да речам со оглед на тоа дека ми е нередовна). нели ви кажав дека пак следев овулација и според неа требаше да добијам на 9-ти мај, уште ја нема. не направив тест. не си барам симптоми кои секогаш се покажувале како лажни. само што цело време ме мачи како да ќе ми дојди градите не можам ни да ги допрам:@ нека не доаѓа барем уште 10 дена, одам до грција за продолжениов викенд(y)

На MADO, Стефани_5, jacqueline.s и 3 други им се допаѓа ова.
  7. thebabylover

thebabylover Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    860
    Јас утре одам на гинеколог да видам што е работа, не се надевам последниот тест ми е негативен,претпоследниот малку имаше втора бледа,но не се избои цел,пола е бела позадината пола е розева......ми доцни 22денс

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Ајде, ајде - нема да дојде уште 9 месеци :)

На zalosna, MADO, BirMelek и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.933
    Допаѓања:
    110.270
    Јас решив да пробам со влошки едни со треви од Тианде, ем за еширихијава, а пишува дека одзатнувала канали и го зајакнува имунолошкиот систем на карличните органи. Се ќе пробам па и тоа :)

На danichap, MADO, Стефани_5 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.580
    Баш ме интересира дали помагаат. Пиши резултати ;)

11. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Какви се тие влошки?

12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.933
    Допаѓања:
    110.270
    Нејќам да си давам надеж ама неколку жени досега со овие влошки успеале цисти водени да излечат, да им пукнат, да ги снема, една останала бремена со 4 месечна терапија со влошките. Да видам да пробам па после ќе кажам. Инаку пробав неколку и има неверојатна разлика од обичните влошки што ги користиме, како од аспект на непотење, убаво чувство и чувство дека буквално ти работи нешто внатре, како да ти ги смирува сите движења во матката и јајниците во критичните периоди. Најмногу од се ми се допаѓа тоа што внатре се гледаат билките, се гледа дека не е превара, а и мирисаат како рај :D но не на парфем туку на тревки.

@kukla21 ќе ти оставам линк провери си, јас веќе нарачав па ќе видиме како ќе се покажат кај мене ;)
    https://www.facebook.com/permalink....03893750&id=1389941377964706&substory_index=0

На jacqueline.s и kukla21 им се допаѓа ова.
  13. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.580
  14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.933
    Допаѓања:
    110.270
    Па зависи, тие што ќе ги земам јас се околи 150-160 денари една, се ставаат 10 и траат по 24 часа, значи 1500-1600 денари ќе ме фатат тие и плус ќе си земам секојдневни кои иако не ги користам мислам дека ќе ми помогнат, тие се околи 400 денари, плус ќе земам за циклус едно пакетче и тие се тука некаде околу 400 денари, и плус ќе земам уште едни секојдневни и за циклус друг вид кои се од повеќе видови билки, ама тие ќе видам понатака ако евентуално има потреба, дајбоже да нема :D Се на се околу 3000 денари ќе ме фати. Толку се одприлика влошките, околу 400 денари, освен овие што се со тревите 150-160 денари за парче.

15. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    бев на презентација за тие влошки ама не ги купив тогаш. купив пилинг за стапала тоа ме интересираше пред 2 години не мислев на бебе :D инаку убави им се сите производи, баш убави, а за влошкиве конкретно и тогаш кажаа убави работи. мислам околу 200 денари беа или повеќе не знам. ај ако проба некоја ќе кажете.

На Стефани_5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.933
    Допаѓања:
    110.270
    Ќе ви кажам откако ќе ги искористам месецов :) Ми даде пријателкава да пробам и од тоа што пробав имам супер мислење, ама мора да користам подолго за да видам ефект :D

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    јас ги имам користено влошкиве уште пред година ипол кога другарка ми се зачлени во тианде и она многу ми ги фалеше ама мене не ми помогнаа :(

18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.933
    Допаѓања:
    110.270
    Добро влошкиве не се еднаш да ставиш еден месец и толку, се користат подолг временски период, ете една после 4 месеци пукнала водена циста и останала бремена, девојка која ја познавам значи од ФБ групите, не ми е блиска нешто. На пријателкава што ми ги даде да пробам познаничка куртулила од операција Цин 3, со овие што се влошките со треви. Абе се пробав па и ова ќе пробам, што да речам.

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    знам слушав и јас на многу им помогнале јас ги користев 2 ипол месеца за бактерии и инфекции немаше ефект кај мене ама не значи кај други дека нема , од мака човек се ќе проба

20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.648
    И ние се подмрднавме од таа една линија. Чекам да ми дојде, па одам на хистероскопија( после толку години видоа септум на матката) приватно, па здравје боже ако не биде уште овој месец (филм :D) че одам на проодност на канали