vi blagodaram i vie so sreka da si ja iznosite bremenosta a na site koi se vo iscekuvanje neka im dade gospod majcin blagoslov i tie da bidat so poskoro bremeni na site
Mислам дека не е ништо страшно,затоа што е на лицето,а и сигурно да било негативно за бременоста,ке ти кажеле тие или таа што што ти правеле третман,ке те предупределе,така да мислам да не се грижиш
Честитки за сите идни мамички, Ви посакувам убава и лесна бременост, се најдобро и со лесно да си го износите бебчето Нека Господ даде на секој што ќе си посака, па сите да се пофалиме еден ден!
Ти благодарам wolf4e, и јас исто мислам, ама и ќе ја прашам козметичарката за секој случај....Можеби е глупост ама од пусти страв, тоа ти е...... Дечки на сите ви благодарам за честитките, да не ве набројувам поединечно и на сите што се надеваат и очекуваат само да им порачам дека само опуштено и без лоши мисли, кај мене барем така успеа, после еден абортус, па лечење од уреаплазмата, па операција.......и точно после една година од интервенцијата, ете се случи тоа што најмногу го сакам...Сега само со господ напред и здравје боже се да биде во ред......Ве гушкам сите и само смирено и опуштено и се ќе си дојде на свое место.....
Ајде да слушнеме добра вест и од тебе. Мене тоа ми беа првите знаци, болката во долниот дел од стомакот и јас дури изнервирана мислев порано ќе добијам овој месец.....И тоа додека бевме на одмор.....Последниот ден пред да тргнеме назад гадење и веќе почнав да сумљам ама ај викам да не се оптеретувам и да не се надевам па после да серазочарам....И вчера кога го направив тестот ми каснеше само еден ден, ама пошто ми е точна како швајцарски часовник, си викам мора да има нешто и оп....ете ти ги двете цртки
Ferhunde-87sk и јас се надевам но бидејќи со овие полицистичните јајници и не знам кога ми доаѓа, секогаш различно.но овие болки веќе траат една недела, и вчера приметив дека на гаќите имав и малку кафеаво, здравје за неколку дена ќе знам што е ајде веќе години се сторија сакам и јас да видам 2 цртички
да имало многу новости,па ајде нека им е со лесно на сите што им се остварија желбите,господ нека им дава благослов на сите па да не не заборави и нас....а ти ајде што чекаш,ајде праи тест па да не изненадиш со убави вести,јас имам доста време да чекам,дури до 22 септември....
си купив 3 теста,еден не ме трпеше срце одма го пробав негативен испадна...ај реков другиот до сабота ке чекам дали ке ми дојдит или не не ми дојде го пробав пак негативен испадна...и сега третиот не го пробвам до другата сабота ако не ми дојдит до тогаш......
од моите две цртички се збогував и овој месец, ми дојде денес . нека ми заврши мислам да почнам одново со сите испитување не може да е се во ред а толку време јас не можам да останам бремена
девојки мене ми дојде и ми траеше само два дена, а бодежите во стомакот не престануваат не знам што да мислам
Заљубена а да земеше да си направеше еден тест. Како беше крвавењето неколку капки или? Два дена да трае мензис , можеби имаш некое хормонално пореметување. Сепак направи си тест да си знаеш па пиши ни.
ќе купам после па ќе правам утре наутро или планирам петок да одам на гиниколог ( ако докторката е слободна). Крварењето беше вообичаено ( никогаш сум немала обилно крварење). Ќе направам утре тест ( ако пак не ми дојде ) незнам навистина не знам што се случува
zdravo feminki i mamicki jas imam poveke pati postavuvano prasanja okolu bremenosta no eve do sega 9 meseci seuste nema nisto i sega po ponedelnik ke odime na doktor so partnerot ni rekoa da ne ispitale hormonalno mene ednas mi gi gledase jajnicite i rece deka se bilo vo red deka sum bila plodna duri i nadnormalata.E sega na mazot mi mu rekoa spermata da mu ja ispitale i nekoi hormonalni ispituvanja mnogu sum isplasena dali nekoj do sega bil na takvi ispituvanja ? dali boli? i kako e toa aj ve molam za soveti
Феминки јас не направив тест утрово бидејќи кога станав има потечено од тоа кафеавото (гадното ) што мислите вие, ајде може не е бременост но што може да е
драги сегашни и идни мајки,сакам да ве пршам за еден совет...во 5 месец на бременоста сум и имам проблем со акни,значи никогаш во животот не сум имала проблем со лицето и не сум знаела што е тоа акна ,а сега секој ден....полудувам.Сте имале ли таков проблем и дали сте користеле нешто посебно за нивно ублажување....или да се помирам со ситуацијата .Поздрав