@kukla21 pa ginekologov mi ima kazano deka preku 2 dena e podobro otkolku sekoj den,nie sekako sme probale pa ne se fatilo nisto ne me kosta i vaka so 7 pauza ha ha. @Anetaoh proodnost nemam praveno,sega pocnavme so prvicni ispituvanja,ako ne se fati use mesec dva, odam i na toa i na sve sto ke treba
Да имаше правила, ќе знаеа многу работи да одговорат гинеколозите. Во оваа работа основното правило е дека нема правила.
Кога ќе видам нови мислења на темава, одма мислам на кукла и дали има пишано убави вести Ајде навиваме
Пимина пола да. Вчера и денес сум млитава. Немам енергија... Здравје тест другата недела. Ова чекањево е најтешко.
Ги испив денес двете таблети што ми ги даде докторкава па да видиме она вика дека од тоа од една доза за три дена ке се излечи ма да тешко ми е да верувам. Многу тешко ми падна
Пиши што ќе направиш,јас одам петок на мерење фоликули,овој месец ќе ми го пукне фоликулот со инекција па да се фатиме за работа,а некој дали знае откако ќе се прими инекцијата после колку време прска фоликулот?
jас многу не се разбирам од овие работи но ова шо ви го пишав помогнало на многу а и не било штетно утре ке ви пишам ке направам уште еден тест да бидам сигурна дека ова вчера бледта линиа не е лажна ви посакувам на сите да останите како мене за брзо како jас и само да ве прашам зошто ме боли одвреме навреме стомак и шо да направам?
епа имав на 4ти предходниот пат ми дојде на 24ти ден а сега веке поминаа колку 31 и нели ви кажав направив тест и излезе една црвена и една бледа и сабајле ке го повторам за да сум сигурна и да му кажам зошто уште не кажав никому само ви пишав вас ви држам срека на сите https://www.facebook.com/IlianaLekovitiBilki/posts/245142298959256 и овде има несто читнете http://mkd-news.com/sakate-bebe-chaj-koj-ja-zgolemuva-plodnosta/
Ripce ripce, извини што се мешам,ама мене мојот општ лекар (знае дека се обидувам да останам трудна )и ми има кажано да не пијам чај од мајчина душица -дека тој чај опушта,и можело ако има бременост да се испушти плодот од што се опушта и самата матка и нема да може да го додржи.прашај си гинеколог за посигурно! И дај боже да си имаш 2 црти и да ти биде лесна бременоста!
да ама зато jaс реко само здравец и ви ставив линк да прочитате и да се распрашате и веднаш ко го видов тестот прекинав мислам така треба
јас пиев здравец исто и мм кај нас немаше ефект какви се не чаеви не пиев по кило две дневно џабе се беше кога си има проблем верувајте чаеви не лечат кога се нема проблем можеби помагаат а можеби е случајност повеќе мислам е второво