Pa toa e sigurno od bremenosta jas taka mislam oti skoro site imaat akni vo bremenosta pozz i se najubavo
Акни , сува кожа итн во бременоста се појавуваат поради хормоните. Тогаш хормоните лудуваат и што и да се појави само не ги чепкај , да не ги воспалиш. Јас лично немав проблеми со лицето во бременоста , напротив лицето ми беше преубаво. Инаку за крема подобро не ставај , ако можеш направи си некоја домашна маска
Денес е убав и голем христијански празник Богородица ајде на сите да ви помогне и што побргу да останете бремени.Отидете на црква свекичка за здравје и помолетесе.Со срека на сите што си посакувате рожба.
На почетокот, првите 7-8 недели, а после кон крајот на трето тромесечие, барем кај мене беше така. Инаку породилните болки започнуваат како менструалните, односно како потреба да одиш по голема нужда.
сонце од твоја уста во Божји уши, нека овој голем празник нека ни помогне сите кои го сакаме најубавото нешто.
Навис5тина голема подршка за оние кои се обидуваат да останат бремени или се во исчекување тоа да им се случи денес е голем ден Богородица на сите ќе ни ги исполни желбите, имајте верба! И јас се трудев да останам бремена некое време и многу се секирав, но имав верба и еве сега сум бремена и уживам во бременоста навистина е чудо. На сите ви посакувам многу радост и среќа па да не израдувате!
Здраво феминки,најпрво нека ни е честит големиот христијански празник Пресвета Богородица, па нека ги благослови сите оние кои сакаат да останат бремени. Честитки и до оние кои направија тест и имаат позитивни резултати .... Јас вчера направив тест и ми покажа две цртки,се разбира едната малку посветла беше,но важно е дека се две,па ке видиме кога ке потврди докторката за сигурно!!!
Честитки од мене, со леснотија да си ја износиш бременоста И нека ни е честит големиот христијански празник Пресвета Богородица и нека ги благослови утробите на сите оние кои сакаат да останат бремени
здраво на сите, јас сум нова на темава па најпрво сакам да им честитам на сите бремени и да им посакам лесна бременост,а на останатите брзо остварување на желбите. Па сакам да ве прашам за совет... минатиот месец првпат пробавме за бебе но ништо овој месец повторно, па сеа малку мака ми е и во неизвесност сум, ми се лоши, вртоглавици имам и градите уште пред 2 недели ми се надуени пред неколку дена чувствував болки исто како да имам добиено, ама несакам да земам тест за да не се разочарам, казете ми дали на почетокво првите 2-3 недели има некои симптоми??? позззз
Па треба да ни кажеш дали ти касни мензис и колку време за да ти кажам дали има моѓности да си бремена или не. Само ако ти касни направи си тест па да си знаеш на што си, а симптомите се тие во почетокот, да, со вртоглавици, гадење, повраќање....дај Боже да ти се исполни желбата и да не изрдауваш и нас Поззз
Па треба да ни кажеш дали ти касни мензис и колку време за да ти кажам дали има моѓности да си бремена или не. Само ако ти касни направи си тест па да си знаеш на што си, а симптомите се тие во почетокот, да, со вртоглавици, гадење, повраќање....дај Боже да ти се исполни желбата и да не изрдауваш и нас Поззз[/qu па ми касни само 2 дена, ке почекам уште некој ден... поззз
ај ве молам кажете ми колку треба да ми биде базалната температура ако сум забременила?последниве неколку дена ми беше 36.9 па после 37 и сабајлево 37.1 има ли шанси да сум бремена или треба повеке да ми се качи.инаку за ден два ми е датата за менструација се разбира непосакувана