Да по едно дневно се пијат сите контрацептиви. Штом влезеш во соба ти даваат наметка и одоздола немаш ништо гола си нас не тераа и да се тушираме пред тоа и кога ке седнеш на столот само шириш нозе, ти облакаат нешто на нозете појма немам што, осеќаш ладно по раката тоа е анестезијата и после толку ништо не се сеќавам знам ме успаа побрзо пошто многу дрдорев за што е ова, за што е она
А каде ќе правиш? И јас имав слично искуство во Систина, само што не ме тушираа и ми ставија маска. На тоа последно се сеќавам.
Јас во систина правев и бев скрос гола под спаваката(мора)освен едни како чарапи високи над коленици без делот за прстите..Нема да ти дозволст мислам прслук каде и да правиш од безбедносни причини.Исто и накит и лак на нокти и на нозе и раце да немаш.А мене ме легнаа на тоа креветот со нозете на горе слично како кога брис ти зимаат таков е,и одма после ми ја пуштија анестезијата.Во салата имаше бааги доктори и сестри ама тоа е
Ај у пм ич приватност да се немало, можат комотно и да те силуваат, нема да се сеќаваш Мене од постапката не ми е толку страв од што ми е срам бре од сите што ќе ме гледаат. Јас не сум сигурна дали ќе решам да правам, ама ако се решам на тој чекор ќе напишам искуство (колку што ќе се сеќавам). Па од вас човек повеќе информации ќе дознае отколку од сестрите и докторите, се тие немаат време за пациентите у фрка се нон стоп. Прашањава ми се на место, тоа сите не интересира, признајте си. Мене не ми е проблем ќе седнам и нека ме успијат ама не можам да се помирам дека цела багра ќе ме гледа гола. Гледав некои слики во клиника Плодност, покриени беа целите со зелени фолии/чаршафи, само вагината откриена и главата поради анестезијата и интубацијата. Тоа за хистеро а за лапароскопија ќе треба малку поќе да си гол Лелее ме уби самата помисла.
@Abeja да знаеш колку виделе они пред тебе, ееееее. Ништо ново нема да видат верувај ми, ниту па ќе те сонуваат после. Колку лапаро и хистеро прават неделно ќе се изненадиш.
абе какво срамење мојава госпожа ја виделе еден куп доктори сестри до сега па ич не се замарам како не ќе се срамам, после операцијата дојдоа сестри ме чистеа, бришеа што ми е гајле тоа работа им е , кога мора да се направи мора тоа е никој не сака операции ама ете морални се, , и за лапаро нема да те откријат скрос си има чаршаф со дупки не се секирај за нив нашите госпожи се сосема нормално нешто они гледаат на тоа само како на субјект за работа, ајде прави ги таму не се зезај, тоа ти е патот до бебе.
феминки до вчера имав тапа болка во јајниците и си викав дека е така затоашто расте фоликулчето...но денес не чувстувам таква болка..дали е можно пред да ја примам стоп инекцијата тоа да пукне..и да не биде ништо од инсеминацијата...
јас ништо не осеќав ни кога пукаше ни кога растеше, не знам дали може да пукне истите прашања и стравови ги имав и јас или исто страв ми беше да не прерасне во циста додека ја примам стоп инекцијата многу грешат мислам докториве со тоа што ја даваат инекцијата 36 часа откако ќе го видат фоликулот. Колку мм ти беше?
DEVOJKI NE VE CITAM SAMO VIDOV DEKA IMA NOVA TRUDNICA CESTITKI ,SAMO D AVI PISAM DEKA NI IZLEGOAA I REZULTATITE OD YURINOKULTURA I SPERMOKULTRURA I 2SE NEGATIVNI BEZ BAKTERII ,,NAREDNO NISTO NE NI VELAT OSVEN DA PROBUVAME I DA PROBUVAME A GO NAPRAVIV I TOA SO MEDOT I MAZ MI GO OBOZAVA ) VECER KE VE CITAM POZZ I MN BAKNEZI DO SITE
Може да пукне ама пред да ја примиш инекцијата пак ќе ти го измери фоликулот на ехо ,јас денес примив Прегнил,а бев и вчера и денес пак ми го измери
Па ми беШе 20мм и не ми спомна да одам пак на мерење, а треба вечер да ја примам во 6 часот...е сега сум во мисли..
Која е таа БАГРА што ќе те гледа??? Лекари специјалисти и сестри кои се грижат за твоето интимно здравје и за кои твојата "лепотица" е само обичен предмет на работа??? Ама изразов ти е...сссс А кога ќе дојде време за пораѓање...??? Плус, замисли на државна...
пред инсеминајата ке те види на ехо дали настанала овулација или не, каде ќе ја правиш инсеминацијата?
Вчера ми беше 15 ден од циклус, и ми беше 20мм.ке ја правам кај органџиски во штип, а јас сум од струмица