Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Тоа со задоволство ќе го правам, па колку сака нека боли и нека сум гола:$
    Од целиот муабет ти за едно зборче се фати, а другите разбраа што сакам да кажам. Не знам од каде толку негативна енергија кај тебе па вакво обраќање во темава, кај што сите обично доаѓаат да се утешат, да се опуштат и да дадат поддршка.
    Тие сестри кои се грижат за нашето здравје не се секогаш толку за фалење. Може да си гледаат турска серија додека ти да се пораѓаш во ходник или да ти се потсмеваат додека си под општа анестезија (гарант потсмев за "лепотицата" или сл.). Не верував ама и тоа го дознав. Само Господ да не чува, заеби ти сестри и специјалисти.

На Bebulleee и bebaa им се допаѓа ова.
  2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    @Abeja А мислиш нивните „лепотици“ се посредени од твојата?! Не му ја мисли многу. Поарно да ја направиш интервенцијата со време ида го пребродиш овој „страв“.. Ти пуштам среќа...

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    @kukla21 Јас ич не се секирам за "лепотицата", туку целиот тој настан пред поширок аудиториум не ми дава мир.
    А ова со озборуваната лепотица на таа од погорниот пост, е само еден од милионите примери во нашето државно здравство, не сакам јавно да зборувам за некои работи кои ги дознав случајно, можеби од работите кои ги знам за "третманот" па затоа вака сум во хаос целата. Што помалку знае човек, толку "подобро" ама само по неговата психа.
    Фала за поддршката :*

4. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Јас на твое место ич нема да му се секирам да ти кажам право.. Јавно здравство знаеме какво е од аспект на однос на персоналот. Познаваш ли некого од тој персонал?

5. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.775
    Допаѓања:
    4.605
    И обавезно издепилирана или свежо бричена и стомак и препони внатре цела до анусот.Ако не си тогаш ке ти дадат бикче да се средиш.

На Abeja и alisijad им се допаѓа ова.
  6. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    да да јас од форумиве дознав дека треба целосно депилација ама кога отидов таму сестрата ме праша дали сум средена реков да, а таа ај дигни спаваката да видам :D кога викам јас мојава гледана цура е :P

На Abeja, zalosna, danichap и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Што збориш? Целосна депилација?

8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Да да кажуваат, всушност давале ливче за подготовки, таму се си пишува и за депилирана и за некој сируп имало се пиел и дента пред интервенцијата дека смееш да јадеш само до пладне, после до десет вечер само вода и сокови, после десет ништо.
    Таа па со цел памет ти кревала спаваќа, демек ти ќе ја излажеш и недепилирана ќе отидеш :lol:
    Д-р Кукле ја не познавам никого толку добро за да се осеќам во сигурни раце.:D

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  9. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    да за операција ни едно влакненце не смее да има, а за прегледи јас не се депилирам целосно, мислам анусот тој дел го средувам, препони од страна да, ама цурава ја средувам онака малку , па смачено ми е вече со бикчево а од депилации по козметичари уплав имам од инфекции , кој знае може и мене ме оговара сестрата :D ама ич не се замарам :D

10. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.775
    Допаѓања:
    4.605
    Да да.Јас секако се деполирам целата ама не бев убаво обрасната па отидов на операција со малце "боцки".Кога ме праша сестрата дали сум средена скроз и викам мн малце имам влакна.Ме провери и ми вима не треба да имаш влакненце еве ти бикче и од стомак до анус скроз да се средиш ако неможеш сама викни ме и така ке се тушираш.(пошто ми даде едно зелено гелче да сум се истуширла со него цело тело).Со мене една трудница што беше за серклаж сестрата ја бричеше.

11. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Аууу - аман бе! Е зошто е тоа потребно?! Еве ако не ти се доволно пораснати за да можеш да се депилираш? Ај секаде ќе се избричиш, ама делот кај анусот?! Таму не боли депилацијата, ама непријатно би ми било бричењето... За пункција мене не ми бараа ништо вакво.. Јас бев на депилација, ама не го средив делот кај усните - значи тоа многу ме боли, а јас не поднесувам болка. Нема да умирам таму од болка.

@alisijad и јас не сакам многу депилации по салони.. Во мало кај моите едно девојче отвори салон и ептен е супер. Користи ленти за еднократна употреба и восокот е онаков за една употреба. Ама па ужасно ме боли!

На MADO му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Proxima

Proxima Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    234
    Ауу, што тема сте почнале. Малку оф топик, ама еве и јас да си кажам. Мене па непријатно ми е скроз тасма да им отидам на преглед. Се средувам, ама си оставам фризурка горе, на стомакот. Усните ги средувам, ама не сум секогаш тип-топ. Па, природно е бе да има малку влакна...
    Инаку, на депилација никогаш не сум била, што од срам, што од страв од инфекции. И така, дома сама се мачам, во хата-јога позиции. Дигам нозе на врат, огледала од сите страни. Ужас! :rofl:

На jacqueline.s, MADO, Abeja и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Мене пак страм ми е да одам со влакна, е заигрува бричот тука, таква болка таму немозам да поднесам (facepalm)

Лелеее комедии сме, која од која :rofl:

На Abeja и kukla21 им се допаѓа ова.
  14. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    @AngelOfArh , што направи? Доби? Или сеуште сме во исчекување? :)
    @kukla21 , ти си еден чекор пред нас сите, барем за разлика од нас имаш веќе оплодена јајце клетка во себе :D како се чувствуваш? Има некакви промени, симптоми? Многу долго ова чекањево, ме оставате во неизвесност, а шала на страна ве мислам :D

15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.486
    Допаѓања:
    108.473
    Уште не сум добила, ама во моментот не мислам на добивање ич, останав без работа :( А ќе добијам, секоја вечер ме мачи, отоци имам, болки во стомак и пмс ужасен :P

16. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    Жал ми е Агелче, ајде, ќе си најдеш нова и подобра работа :hug: А да... и дај боже да не добиеш, може не е ужасен пмс ;)

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    Ја прими инекцијата?

18. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    Да вчера ја примив, па што ке биде нека биде...некако уште сега тешка се осекам во долниот дел од стомакот..некако какоако мрдам мислам ке ми пукне нешто внатре...утре во 8 и 30 почнуваме со процедурата...па со господ напред...

На zalosna и MADO им се допаѓа ова.
  19. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    И јас така се осеќам,јас почнувам вечер со работа (ноќна смена) :) а кога доби последно? некако како исто да ни одат работиве,дај Боже следниот пат да не ни дојде,сите да се радуваме

20. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    На 25 мај ама провоцирано со прималут нор, зашто ми се нередовни циклусите...а како мислиш со работа.. мене ми забранија односи да имам од кога ке ја примам инекцијата..заради поквалитетна сперма кога ке правиме инсеминација :P