Angel, sekoe loso za dobro, ke si najdes poubava rabota. Ajde mozebi Mariovo ubavo vlijaese na tebe, pa mozebi i ovie ne ti se simptomi na tetka vestica
delvi, kaj ke ja pravis inseminacijata? Inaku posle inseminacija, neka pominat 4-5 saati i udrete uste edna partija domasna zadaca, pa neka ima malku poveke sansi
Ех дајбоже, ама што е тука е, не се нервирам, како е Бог никој не е. Вчера само малце ми беше шок и криза, ама готово.
Така е,ама мене вечер ми истекуваат тие 36 часа и треба да имаме односи јас не правам инсеминација..среќно
@kukla21 прво ли инвитро ти беше..ајде не се разочарувај..тешка е оваа борба...мојот доктор секогаш ми вели дека првото ин витро е околу 50 посто успешно, а второто веке има поголеми шанси затоа што знаеле како реагира твоето тело на се...
Не е фер животот... тууу бе мајката. Зошто е толку тешка оваа работа, ц ц ц. А кај некои песна... ќе им се згреши еднаш и оп бебе. Ништо, ајде, следен пат ќе биде, нема разочарување, Кукле. Со тебе сме
Ја толку бев убедена дека Кукле успеала што дури го осетив ко личен неуспех вчера, исто ко и ја да сум во истата мака. Си викав уште ова ми требаше денес Ама главата горе, се ќе помине, ние сме силни
Да не си трудна? Во литеинската фаза прогестеронот се зголемува со намера поддршка на бременоста. Расте како што напредува истата.
Ај тие што правеле хистероскопија да ми кажат после колку време имале односи и пробале за бебуш, јас како што имам читано дека наредните три месеци се најголеми шансите за бременост. Е, сега ме збуни докторот кажа три месеци да се пазите, па од септември ке видиме што ќе правиме. Не ми е мене за односите мислам ме разбирате.
Крварењето од зафатот да мине и првата менструација, потоа започнавме со работа. Се фати некој месец потоа.
Zdravo devojki, jas denes bev vo drzavna za da otvoram istorija i zdravje naredna nedela ke pravam histeroskopija, dali mozebi imal nekoj iskustvo kako e sto e znam deka e kako eho samo sto e anestezija pa ke vidime kako ke pomine se ...