јас чекав да добијам циклус да отидам на контрола и после тоа почнавме со обиди, вака ми кажа и докторот.
Da jas bas vcera dobiv i zatoa ke go pravam vo cevtrotk ili petok naredna nedela utre imam uste kaj anesteziolog da pominam sabajle i utre ke mi kazat koj den ke pravime
ja napravivme prvata inseminacija ..spermogramot bese odlicen i sega samo mojto edno folkulce da ima jajce kletka .... mi prepisa ustrogen 3*1. ne prasav dali moze odnosi da imam denes ..
односи денес утре задутре се препорачува да имаш, земи си и фемибион едно дневно ги има сите витамини ги препишуваат во систина обавезно нив, а пукнало ли фоликулчето? џабе се секираше
Мене Лазаревски ми рече штом прекинам да крварам од операцијата ако немам мака можеме да почнеме.Недела дена крварев и после ден два слободно имавме.А следните два нжмесеци ни рече природно да оробаме.
Se nadevav deka sum, ama denes pocnaa gradite da me bolat taka da vo vtornik dobivam menstruacija 100% Zdravje ke bide koga togas
Еве и вториот месец од операцијата ми дојде .Лазаревски тргал на конгрес така да дури нареден пат ако добијам до пети ден од циклус треба да отидам.
Абе градите болат од покачен прогрестерон.Ако си трудна ке продолжат да те болат уште некое време ако не си ке ти дојде и ке престанат да те болат.
Мене ме болеа брадавиците кога бев бремена Може беше индивидуален случај кај мене, не го сфаќај здраво за готово, иако од срце посакувам и тебе и сите други овде да ве болат од таа причина
Пробавме вчера ама имав многу болки...овие днеови кога и да имавме односи имав болкии во магтката...може оти растеа фоликулите и оти настапи овулација...ке видам денес дали ке имам мора акција овие денови ...
Не се грижи беба - трета среќа Следниот месец Лазаревски е тука и пола август. Ако затреба (а дај боже да не треба) ќе биде тука.. Сега уживајте си заедно...
Не ми кажа ништо директно отидовме на инсеминација...36 цаса после стоп инекцијата...не ме прегелда пак на ехо за да види дали има овулација....ако не се фати сега слендиот пат ке му кажам да провери прво дали има овулација..а не шаблонски да претпостаувава