Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    На Ninichka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ninichka

Ninichka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.134
  3. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Da da, se ceka ama se isplati mnogu, sea vidov i uste podobra varijanta ama kasno veke. Ajde da zavrsat rabota ovie tvoite pa kolku sakaat neka bidat.
    Jas so mm si pravime muabet, da znam deka ke se fati ivf od prva nema da se mislam da gi dadam 2000eur. ama koga ne e sigurno, ne ni pomisluvam, tolku sum cekala ke docekam uste kolku treba.

Inaku da ve prasam vie od Sk, da ne imate videno po tie cosmo marketite od ova nesto?
    http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Organic-Aloe-Vera-Juice-Whole-Leaf-32-fl-oz-946-ml/14519

4. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.918
    Допаѓања:
    111.142
    Toa cajot sto si go spomnala moze da se pie zaedno so tribestanot ili???? I nekoj vi go preporaca, I od sto e, aj kazi mi nesto za nego :) I kade go ima

5. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Tabletite tribestan se vsusnost bilkata tribulus, pa mi tekna da se javam vo herba stojanovi da prasam dali ja imaat ovaa bilka, pa se pogodi da ja imaat. Go naracav cajot mislam 150 denari bese celo kese od 100gr. dodeka tabletite se 1250 denari a se za 15-20 dena. Koga ke stignat tabletite nema da go pie cajot. Inaku tribestan mu preporaca na mm urolog.

6. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.918
    Допаѓања:
    111.142
    Aha znaci cajot I apcinjata ne zaedno ;) za apcinjata znam I maz mi gi pie, ali jas neli si rekov da ima I nesto plus ;) pa go citnav cajot, doduse mislam deka ne bi mu skodelo na mojov posto gi pie 1 na den ali aj ke vidam :) a kaj se tie herba stojanovi

7. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Za sto se pijat tabletite tribestan ?

8. Ninichka

Ninichka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.134
    Imaat slicna ili ista funkcija kako spimen,spermotrend i drugi. Za zgolemuvanje na podviznosta i kvalitetot na spermatozoidite.

9. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Fala ti src :)

На Libra88 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Mislam vo kisela voda se locirani i vo kumanovo, jas bidejki ne sum od skopje, se javuvam vo kumanovo na tel.031426330 i mi gi prakjaat po kargo.

На emkaemka и Ninichka им се допаѓа ова.
  11. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    885
    @Libra88 Еве линк за Алоето - http://natura-plus.net/categories/view/3
    Јави им се, прашај ги кај ги има најблиску до тебе. Со сигурност знам дека пракаат по Карго, така да, прашај си. ;)

12. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Fala ti mnogu :)

Inaku deneska konecno dobiv, posle mu se javuvam na doktorot da mi kaze so kolku apcinja klomifen da pocnuvam od cetvrtok.

На newring86 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.835
    Допаѓања:
    141.561
    Девојки,ај ве молам кажете ми дали некоја во овулација имала болни гради и да жежеле пупките??? Мене ми е 14ден од мензис и пред 3-4 дена почнаа да ме болат градите и да ме жежат пупките,денес имам некоја болка -жежење под пазуви ,имав и проѕирен исцедок,ама досега во овулација не ме болеле вака !! А по завршувањето на претходната менструација правев тест за бременос ( морав да проверам дека правев заб а не ми беше обилна многу) и беше негативен !!

Последна измена: 23 јуни 2015
  14. zajka1

zajka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    529
    Истото о и мене ми се случи за прв пат овој месец. Градите не можев да си ги допрам а пупките ми гореа две недели додека не ми дојде завчера една недела порано. Кога треба да добиеш најдобро почекај да ти задоцни и направи тест дај Боже да не добиеш да станува звор за бременост :*

15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.835
    Допаѓања:
    141.561
    Значи не сум единствена:)Леле значи последните месеци на сите ни се пореметија и циклусите и менструациите:o
    па здравје , ќе си чекам ја уште 14 дена :)ајде да се надеваме дека сите ќе се израдуваме.фала ти за брзиот одговор:*

16. zajka1

zajka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    529
    Ваљда е до времето се е пореметено во март месец ми доцнеше добри три недели што никогаш не ми се случило претходно секогаш ми е редовна. Овој месец една недела порано. Ајде да се надеваме дека ке се стабилизираме и што побрзо да се исчистиме дите од групата. :)

На flower30 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. biserka'

biserka' Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    Здраво дејчиња на маж ми денес му открија хидроцела и не пратија подхитно на уролог, некоја од вас се има соочено со ова:(

18. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    денес ми е 21 ден од циклус и имам малку ко кафен исцедок зар пак ќе ме зеза и ке добијам рано :( маж ми ме теши дека може имплантација е ама ич не верувам во тоа оф немам сили веќе :(

19. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Може мт е во право ;)

На joy1, wings и alisijad им се допаѓа ова.
  20. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.354
    од инсеминацијата утре веке поминува 14 дена....цело време става утрогестан....дали ке ми дојде од него....или треба да правам прво тест за бременост па ако е негативен да престанам да ставам за да ми дојде....докторот ми рече дека треба да го ставам се додека не ми дојде.