Napraviv test i imav mnoogu bleda vtora linija.. i neznam na shto sum.. nozete mi se stresoa se izraduvav ama se podrazmisliv da ne ne e nishto pa da se razocharam
Ne znam zoshto ama ne mi se veruva, mnogu beshe bleda linijata bre za nekoj den nov test pravam obavezno.. Fala vi na siteeee inaku, daj Bozhe da e vistina i daj Bozhe site da se ischistat od grupava shto e mozhno pobrzo
Многу е бледа, дека е многу рана бременост Со лесно на сите, мнооогу се радувам полека се чистиме се помалку и помалку не има Само вие ми влевате надеж дека еден ден и јас ќе бидам една од вас
@Mariangel mislam deka mozeme da cestitame slobodno bleda-jaka nebitno,samo edno moze da znaci bremena si! Cestitam! Ako sakas postiraj ni slika od testot da vidime nie sto ke primetime So lesno
Fala koga ke bidam bremena posakuvam da mi pomine lesno i ubavo bremenosta Ja pogresi licnosta devojche @Mariangel e novata trudnica, Inaku so sreka i od mene @Mariangel , bleda liniicka ali sigurna rana bremenost, puno sreka Eh denes dvecki si zaminaa, sto ubavo se cisti temickava, ke dojde i za nas ostanatite nabrzno, znam veruvam deka e taka
Извини,нешто ми се помешало на компјутер или не сум виделаама ете можеби е знак ова па ти да си следна..ти посакувам и тебе набрзо да си видиш позитивем тест
@flower30 Ej pa ti izvini, ubavo sto eve vaka nekoj me nasmea, i daj boze da e nekakov znak, cul te Gospod
so sreka na site so ostanavte bremeni i ajde sega i site ostanati da kazite ubavi vesti a jas ke pocekam backi do site
Nemoj mnogu da cekas 3 meseci, i odma na rabota Inaku kako si, si gi sredi li mislite, cuvstvata ?????
Fala vi najmnogu na site,so celo srce vi posakuvam site istoto da go dochekate.. inaku @wings testot e vekje vo kanta haha go viknav i mm da vidi dali mi se prichinuva ili stv ima vtora linija i mi potvrdi ama jas sepak ke kupam nov za nekolku dena i ke vidime za sigurno.. a ako sum vednash mora da odam na ginekolog? Tuka kojznae kolku pari ke mi zemat za privaten pregled ajde stiskam palci za siteee
Cvekence bravooo,so lesno bremenosta,samo ubavini Mariangal cestitki i do tebe,izgleda malku si trudnicko
Лелелееее оти го фрли тестот? Јас првиот тест со 2 црти ќе земам ќе си го урамам како слика во спална ќе си го ставам Инаку за другово што си го пишала, не гледај пари здравјето и напредокот на твоето бебче е поважно. Ќе ти дадат и многу таблети кои се многу важни во почетокот на бременоста за развој на плодот. А штом си во странство нели имаш извадено документ (незнам како се викаше) за здраство во странство што може да се искористи (или тој е само за не дај боже ситуации). Мислам дека со тој ќе ти наплатат како да си отишла тука на државно. А ако не ти врши работа тоа, исто како да си отишла на преглед во Систина, Ремедика... Може и поевтино да е во странсво оти кај нас се занесуваат со цените малку повеќе. Инаку во која држава си? Ако не е тајна
Некако не ми стигаа нотификации од темава па чек викам да видам, да не пропуштам нешто Многу сум пропуштила. Со среќа на сите мами, јас еве при крај на циклус сум, малце ќе одложам и со испитувања, немам осигурање сега, мора да причекам. Дотогаш позитивни мисли и многу љубов, веќе не се замарам со ништо
леле што убаво имаме нови мешињаааааааааа со лесно најлесно да си ја минете бременоста женчиња кажете совети при хиперстимулаиција? колешка правеше инвитро и доби хиперстимулација во ремедика ништо посебно не и рекле освен да пие вода и исо спорт а она не може уста да отвори од што е и тешко а не па толку вода да пие, некој совет имате? не знам како да и помогнам..