Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Ooooo pa i jas sum propustila duri dve mesinjaaaa :party::party::party::party::party::party::party::party::party::party:

@flower30 i @Mariangel od se srce vi cestitam, so lesno da si ja iznosite bremenostaaa pa na prolet da se guskate so bebushite vashiii!!!

@flower30 spodeli ja tajnata na usppehot posle 4 godini :D

На flower30 и Mariangel им се допаѓа ова.
  2. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.613
    Допаѓања:
    8.266
    Честитки за новите мешковци и им посакувам лесна бременост:dance::dance::hug:.Следам ве редовно ако не пишувам:D
    А, на останатите побрзо да видат две цртки :inlove:

На flower30 и Mariangel им се допаѓа ова.
  3. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Што не се ставиш на оаигурувањето на мт?

На MADO му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ninichka

Ninichka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.134
    lele, jas bas od ova se plasam...hiperstimulacija:worried:
    Jas so klomifen imav po 7/8folikuli,a sega so puregonov sto go primam uff. A kaj koj doktor vo Remedika pravese koleskati? Jas sum kaj Petanovski. Momentalno primam puregon,pa vo vtornik sum na pregled i hormoni. A dali barem izvadile jajce kletki da gi zamrznat? Ako imaat, ke i se skrati procedurata so bockanje, ke ima samo tranfer. Neka ne se grizi.

5. ripce ripce

ripce ripce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2015
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    53
    уште малку, па сепак сум човек но и сум многу позитивна

На emkaemka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Да де да секако е најбитно бебчето,затоа прашувам дали треба на почеток нешто да се пие за да одам одма на лекар.. Инаку немам никакви документи во Германија сум,со мак пасош сум дојдена и ќе си одам за помалку од месец дена.. :):)
    Фала на сите инаку, и @flower30 од возбуда заборавив да ти посакам и тебе најлесна и најубава бременост,се да биде во ред и да си се гушкаме со бебушите за 9 месециии :* :hug:

Последна измена: 12 јули 2015
    На kukla21, flower30 и Ninichka им се допаѓа ова.
  7. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.943
    Допаѓања:
    111.886
    Sekako deka si covek be mila :D zemi si kolku vreme i da ti e potrebno, no nemoj sto se veli premnogu da se vnesuvas i da si ja prodlabocuvas bolkata, bidejki taka ke bide samo poloso za tebe, a sekako tuka ke go povleces i maz ti. Taka da nebrzaj daj si vreme, eve leto e setnete bilo kade, odmorete si gi glavite, sakaj te se, i na kraj ubavoto, srekata, mirot samo ke si dojde :* :sun: :hug:

На ripce ripce му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.428
    Допаѓања:
    108.274
    Дур се среди тоа ќе пројде време, некој месец дена сигурно , кај нас се толку многу ажурни :P

9. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    кај димитров правеше..не се плаши ниничка она е со пцос и се знае дека оние со пцос во над 90 посто од случаевите добиваат хиперстимулација. ианаку го одложија трансферот за нареден месец а се што имаше замрзнаа.

10. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    Cestitki cvekence imaj si lesna bremenost i zavleci noga i za nas :D

На flower30 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.877
    Допаѓања:
    142.125
    Fala fala,vi pustam srekja letovo site so pozitivni testovi
    inaku @Libra88 bas ovoj mesec bez terapii i bez zamaranje so plodni denovi, i samo 3-4pati odnosi vo cel mesec bidnalo...ne veruvav koga citav deka koga najmalku se nadevas-cel mesec bev nasocena sprema sreduvanje doma,na rabota pa kupuvanja i ne ni mislev ovoj mesec.vikav da pomine mesecov i odam na dogovor za inseminacija....ama ete Gospod e golem i ni pomogna da ni se ispolni najgolemata i najvazna zelba.

На do-re-mi, MADO, darcy и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    @Mariangel @flower30 cestitki i so lesno i da si imate prekrsna bremenost! Daj boze site da ve sledime i da go pocustvuvame toj blagoslov na nasa glava:inlove:
    Jas imam uste mnogu do(ne) dobivanje, celi 13 dena i mi se cini deka cela vecnost e vo prasanje:D inaku minatiot mesec kupiv test koj go napraviv 5 dena pred datumot za dobivanje, koj sto bese negativen(a znaev deka ke bide so ogled na toa sto site plodni denovi gi utnavme od opravdani pricini) bidejki dobiv napad na migrena i morav da pijam apce koe e mnogu jako i neli stetno ako ima nesto. Pusta nadez...plesnav tolku pari za nisto. Zatoa sega neka docni, pa od najeftinite testovi ke kupam:)
    Vi posakuvam ubava nedelna vecer:*:*
    P. S se molam ovoj mesec da ne ima barem 5 so II i toa najmalku(fingers) moze i poveke i kolektivno da odime vo trudnicki muabeti(fingers)

На MADO, menelele, Mariangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Bond Girl

Bond Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    233
    Честитки до новите трудници, имајте лесна, школска бременост и пуштајте baby dust во темава :*. Многу ме радува што вака колективно се пријавуваат по неколку трудници наеднаш. Толку ми е мило што ми иде да го грабнам мм и да правиме бебе :$. Еееее ама нема :P, јас како "teen girl" ќе си чекам да добијам прва мен. :?:, а дотогаш сум на одмор. Ама после, дај Боже се да биде ок, како ќе бидам одморена има да си го одработам секој ден од одморот :D.

На Mariangel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Во фонд можеш сама да одиш. Ти треба венчаница само и готова си :) мм користи мое, од искуство ти кажувам :)

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Screen shot 2013-05-24 at 9.27.36 AM.png Еве како изгледаше мојот тест @wings Mислев дека ми се причинува втората линија па ги викнав мм и свекрва ми да видат хаха ама сепак не му верувам скроз,ќе правам уште еден дефинитивно ..:D

На Momichka, stevemila, Fatalnata и 8 други им се допаѓа ова.
  16. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Рана бременост ти кажувам од искуство и мене така првиот тест па беше викенд неможев на др и уште три купив хаха од најскапите 1000 џабе и во понеделникот на др гледаме 1точка која машала еве сега ме клоца и си расте во мене :inlove: затоа честито и Ве чекаме во труднички муабетии :*

На flower30, MADO и Mariangel им се допаѓа ова.
  17. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Ufff vaka koga ke mi kazhete od iskustvo mislam deka vo oblaci letnav od vozbuda.. eve me legnata vo krevet ushte od 12 a ne mozham da spijam.. preeeesrekjna sum i idam vo trudnichki muabeti togash :D:D:D Fala ti mnoguu:* @mama89

На stevemila, Eli23, <3 pleza4e <3 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. zajka1

zajka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    529
    Mnogu mi e ubavo na dusata vaka koga slusame prekrasni vesti. Od se srce ti pisakuvsm lesna bremenost. I ajde vleci ne i nas ostanatiye so tebe :*

На Mariangel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Јас гледам 2 цртки.. Честитки и сиктер од тука :)

На podravka, stevemila, Eli23 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.877
    Допаѓања:
    142.125
    Mene ovie 2dena me boli stomak i kako grcevi imam i mnogu mi e strav...dodeka da idam posle na ginekolog ke puknam od neizvesnost.neznam dali vaka e normalno , i race mi se tresat od strav.....

На stevemila и Стефани_5 им се допаѓа ова.