Jas ja napustam grupata za nedobivanje ,samo so pisav tuka za pola saat dobiv "sreklija" epten. Ama se vo svoe vreme..ne se razocaruvam...
И јас да се пријавам за на 21ви за (НЕ) добивање * инаку никогаш немам пмс ама овој месец почна да ме боли стомак усте од минатиот понеделник и вчера престана.Ајде и ние веке еднаш да се израдуваме
И јас треба да не добијам овие 2-3-4...дена.Ах колку посакувам да се случило овој месец....градите-отечени,пупки-болни...стомакот-подуен....еве и две бубалици ми излегоа......класични симптоми...само што градите ме болат повеќе од две недели..
ve pratam redovno I se raduvam na sekoja nova trudnica, ajde vo ponedelnik nov naliv na mesinja vikendov uzivajte I pobedelnik pozitivni testovi II
Kade ke odite na odmor? I jas sakam od ponedelnik da se prijavat novi trudnici, osekam ovoj mesec ploden ke bide
Жени, ја да ви кажам, бев 12 дена на одмор. Море+плажа+пиво+многу храна+љубов Ни броев плодни денови, нит имам намера да рачунам више. Видов дека математички не бива кај нас, така да удрив месецов доста порелаксирано. Од утре планираме кречење, така да, ке си трчам по дома. Фолната, и за неа не се оптеретувам, пијам онака. Па ке видиме.... Ме фати инает месеоцов, ем терам се школски, по правила и прописи, ем па не бива. Не се планира толку оваа работа изгледа, ке биде кога треба да биде... И тоа
Мене ми дојде така да толку од паузата без доктори после хистероскопијата.Во понеделник пак кај Лазсревски да видиме што понатсму.А вие што нетреба да добиете деновиве,да си добиете позитивен тест за бременост .Друго со црвена боја не прифакаме
Имав пишано назад во постовите ама ќе пишам пак... Гледам дека се водите по шеми и слично... не знам кај вас колку се успешни - кај нас не беа. Останав бремена (2 пати од кои првиот имав спонтан) по принцип тотално спротивен од позната шема - редовни односи. Од прилика 2-3 недели немавме односи (не можам да речам намерно - така се погаѓаше) и потоа имавме односи 2-3 дена за на крај да се израдувам на позитивен долго очекуван тест. Плодни денови ми пресметаа на 14 - 15 не памтам точно како беа а јас останав бремена на 22 - 23 -24. Опуштено само Ви посакувам 2 црти на сите Се извинувам што бев офф
Isto i jas.. koga probuvavme i presmetuvavme od mnogu mislenje nishto ne bidna, posle bevme razdeleni so mm toj tuka vo Germanija raboti a jas bev vo Mk i koga dojdov tuka ednostavno vodevme ljubov bez nikakvi misli i nikakvi presmetki.. i ete gi dvete crtki iako ne bea doolgi obidi, za brzo ostanav bremena poentata mi beshe ne se trefna koga sakavme nie i mu broevme plodni denovi tuku koga saka toaaa da si bidne samoto od sebe daj Bozhe ponedelnichki da vi trgne pozitivno So srekja na sitee!
Eve jas da se prijavam da ne me cekate ovoj mesec... bradavicite poveke ne me bolat, aknite sto mi izleguvaat pred da mi dojde se tuka, stomakot mi e balon kako i pred dobivanje, taka da.... Na site drugi ke vi posakam mnoooogu srekja da si gi vidite II
На одмор нигде. Какви времиња дојдоа, може ќе ми требаат пари за ин витро. Ќе прошетаме ден за ден без преспивање на некое езерце и то. Дома ќе си кречам и перам теписи
Ne, ne, stom prestanaa da me bolat bradavicite, zavrsena e prikaznata za ovoj mesec, ne sakam da si davam lazna nadez.
Libra drugarka so in vitro ne ja bolea gradite bese 100% sigurna deka ne e bremena za na kraj da izleze sprotivnoto,taka dodeka crvenata tetka ja nena sekogas postoi nadez. Bokace i kukla21 Ve guskam najsilno! Nie veke isteravme dva vikendi u grcka,u avgust na odmor,....od druga strana si pravam filmcinja neka sum trudno se otkazuvam so dvete race od odmor.
@MADO kako si ti, pomina povrakanjeto i gadenjeto ??ajde toa moze ke da e znak na nesto ubavo ☺koga treba da( ne) dobies ??? Daj boze da si trudna pa za odmor ke se dogovorite