Може и друго нешто е?! Нели симптомите исти се!? Ајде ајде - дур не дојде тетка непоканета, нема губење надеж..
ХХХ од кај да знам какви се симптомите ај ке видиме до после Па жено тебе ти касни сакаш да кажеш??????o
И ти си седиш туку така мирна ??? Не ми се верува ајде брзо во аптека ке пукнам од неизвесност прави едно тестче
Немам близу аптека - ќе мора да чека до вечер НАЈРАНО. Некако сум решена тест да не правам, туку да си чекам.. Смачено ми е од тестирање... Мирно ќе си седиш после толку неуспешни обиди, тестови, проверки преку крв.. Поарно да си чекам, него да се тестирам Инаку имам некоја голема желба за секс.. хммм - вчера од нигде никаде сум го „нападнала“ мажето хихихи
hahahahaha znaciiii vecer site ke visime na forumov i ke ja cekame kuklata nasa da ne izraduvaaaaaaaaaa Uf sto ubavo mi mirisaaaaaaaaaa.....
Еј не за друго можеби и некоја друга од нас е трудна а знаеш нетреба на трудна жена стресови да и се прават прави тест и пишувај резултат
Извини па и јас како те напнав без осет хххххх ,знам како ти е кога ке се почуствуваш спремна тогаш направи го .Се во свое време ти држам среќа
Уживај! Воопшто не се почувствував „нападната“.. Тука сме да си даваме сила да правиме работи од кои се плашиме, нели?
Што е ова негатива од сабалје? -- Ќе ми дојди, та ќе ми дојди.. абре какво идење. Денска сме ПОНЕДЕЛНИК! Земајте тестовите во рака и да гледам тука || линии... Девојката претхотно што пиша дека и дојде 2 недели порано.. еве јас сум еден пример.. ми дојде во март 30 до 2 април... Во април ми дојде на 17 до 23.. А јас трудна... хухуух врска немав мислејќи дека ми дошло и во МАЈ.. одам на гениколог ми вели не ти касни ако си во мај јас цела прашалници. И стомак ме болеше како за менструација цело време а за градите да не правиме маубет.. како и да е..Правев тестови по 2 пати месечно, се заинаети мм рече нема да прајш ќе го пуштиш мозокот на пасење и ќе видиме шо ќе биди. 2 години леле оти ми дојде, леле оти не останав, па плачии, па нервирај се... И само за 1 месец мозокот во лер, повеќе време сами. Излегување и ооп бебче.... Не очајувајте бре држам среќа сите да сте труднички, а вие другиот месец мене ќе ми држите хаха
Поздравче најголемо, таков оптимизам немам сретнато до сега, Браво кукле пример за сите!!! Ќе има частењееее осеќаммммм.