@kukla21 јас те поддржувам, да не правиш тест, уживај си, симптоми вакви, такви, онакви, пффф игнорирај ги не мисли на нив, сама ќе знаеш кога треба да направиш тест верувај, а до тогаш уживај во топлото лето. А да, овде многу работи водат кон бебуш (игнорирај го и ова ) А за сите вие што сте се запнале гости да чекате од понеделнички, ич да не ги чекате, си заминале луѓето, ќе свратат после година ипол, до тогаш ни да ги мислите ни да ги чекате. Ајде со среќа не сите
Довојки, не навлегувам многу во детали, поради собро познати причини кои ги спомнавме пред некој ден, Но ете јас го кршам мразов месецов. Потврдено на лекар после 10 дена доцнење и 0 направени тестови (знаете дека мразам тестови)
Жаки морам и овде да ти честитам, најубавата вест ми ја кажа денес, знаеш дека сум пресреќна, ако останав без зборови хахах. И дај Боже да е се во ред кај двете па да си шетаме наредното лето заедно со количките, а после да го продолжат дружењето нашите малечки. Ајде во труднички муабети сега. @kukla21 и од тебе очекувам истово да го прочитам месецов, а и сите останати, јули нека биде полн со нови трудници.
Браво бе девојче, ете така се започнува овој понеделник, бравоооооооо, со лесно и влечи нога за сите . едит: сите социопати што дремат по форуми нека ти се фатат за ...титтт... посебно сега.
Cestitki od se srce zmaev deka ovaa nedela ke bide za pametenje po brojot na novi trudnici so lesno da si ja iznoses bremenosta i vleci ne site za nos
Жаки честито,имај лесна бременост.Куклето ми "мириса"на трудно,посебно ова со желбата за секс.А јас ке правам нова инсеминација.Од утре со фостимон ке се боцкам,па петок на контрола.И така
Chestitki i od meneee, mnogu mi e miloo Sega opushti si se, imaj lesna bremenost, se da e vo red i uzhivaj.. pa posle (zdravje samo) zdrav i zhiv bebush da si gushkash
ooooooooooooooooooooooo bravo be zakiiiii, abe od ubava, poubava vest denes na forumov... Da si imas najubava bremenost!!! p.s. napravi si test, za da imas za uspomen test so II
Честитки и од мене со лесно да си ја износиш бременоста, и повлечи нога за сите нас да не снема од оваа тема дирекно во труднички муабети да одеме
Моја порака до сите оние кои сакаат да забременат е никогаш да не губат надеж, јас имам другарка пријателка која има голем син и потоа долго време неможеше да остане со второ дете и еве сега на 38 години си роди прекрасна ќерќичка. Затоа никогаш не треба да се губи надеж посебно оние кои се млади и кои немаат ни 30 години. Бидете упорни и ќе успеете.
Минатиот месец добив ма на 20-ти сега требаше ако не порано на 18-ти да добијам но сеуште ништо. Рано ми е за тест за да не се разочарам макар што рековме овој месец нема разочарување Немам никакви симптоми овие два дена само како да имам вртоглавица како да немам рамнотежа и сега еве пијам кафе но не како не оди