Zaki cestitki mila,mnogu me izraduva..so lesno da si ja iznosis bremenosta.Jas pred nekoj den pisav deka gradite ne mi se osetlivi vekje,no osetlivi se,mi tezat ,pupkite mi gorat....i toa uste od 17 den,a sega vekje sum vo 33 den...obicno do 30 mi doagjase,no smireno ke pocekam ..preku glava mi e od negativni testovi..imajte site ubav den
Ич да не се секирате за забременување Се е во главата А ние жените сме такви-сакаме СЕ и ОДМА кога ние ќе испланираме Е така нема никаде
Ами што мислиш...кој мене таками збореше толку време.. Ама навистина е така...со години-НИШТО... Секој месец на датумот-плачки... Еден ден ми досади да чекам (бидејќи во моја околина сите трудни само јас не, ама ова не го пишав злобно туку едноставно се жалав себе си) и викам -несакам...ќе шетам, ќе уживам...дете не чекам веќе Дали верувате дека следниот месец останав бремена ? Апретходно секој секс ми беше поврзан со датум, со време ...напната...
Жаки многу се израдував за тебе, е многу ми е мило посебно затоа што колку што се сеќавам имаше синдром на полицистични јајници како мене ако не се лажам? Ајде и од другите да слушнеме убави вести
Немав полицистични јајници, уствари немав никаков проблем, сите резултати беа нормални и кај двајцата. Ама требало трпение
Читам и ме збуни напишаното...се прашав дали сум сфатила добро...Кога гледам еден куп честитки... Јеееееееееееееееее јееееееееееееееееее јеееееееееееееееееееееееееееееееееееее, Жаки ни е бремена!!! Честитки мила, да си имаш најубава и најлесна бременост . И не се воздржувај од пишување, денес на 'другарка ти' сигурно и е најлошиот ден во животот . И ајде во Труднички муабети
Жаки честито и со лесно да си ја износиш бременоста Кукле, мила мене ми личиш на трудно со тие симптоми што ги кажуваш На сите посакувам, што поскоро да добијат две цртки.Водете љубов и не заборавајте дека love is in the air. Посебно кога е summertime
Ej iako ne bidna mesecov kaj mene tolku sum srekna zimi se ,se smeam ko mrdnata na muabetive vo avtobus.Ama stvarno sum srekna i polna so pozitivni misli i ic ne mi e krivo po prv pat do sega zasto dobiv.Ve sakam curici
море нажалост не е се во главата кешки да беше така, некогаш си има реални проблеми ама ќе ги надминеме сите се надевам Жаки мила поубава вест да пишеше неможеше да си имаш најубавааа бременост прати ни наваму бејби даст иако мислам куклето ни е следно јас другата недела ќе се пофалам
oh my god @jacqueline.s !!!! Ќе се превртев од столче, не не не не ми се верува што читам ! Пресреќна сум за тебе Пред 10тина дена ти посакав нешто убаво кога пишувавме за ситуацијата на форумов...иииии ОП ! Луѓе Жаки ни е трудна ! Честитки мила, преубава вест. Ајде продолжете сега и другите по Жаки во Труднички муабети. Денов претопол одеднаш ми стана пријатен
Јас многу ретко пишувам,ама редовно ја следам темава,искрено сакам да и честитам на @jacqueline.s да си имаш лесна бременост.и посакувам наскоро и @kukla21 да се израдува . мене мм ми даде до септември да забременам ако не да почнам со испитувања,а мене ама ич не ми се почнува.