Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Сигурно ќе биде кај сите, ама треба да се помачиме. Тоа ни останува :)

На Bond Girl, MADO, srekice и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    mozes i taka da napravis, barem nema da mislis i da bides pod stres :)

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Love86

Love86 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    195
    Нема ништо лошо ако ме гледат денес и во петок пак?
    Еве докторката ми пиша да сум се стрпела до петок :(

4. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    Супер :D:D и јас сум во петок кај Ивановски на консултација ,па сакам да го прашам и јас да пробам со инсеминација,па ајде може ке се сретнеме по ходниците 8-|8-|

На bebaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    @kukla21 незнам што да ти кажам за да ти ја намалам болката кога ништо не може да ја намали.:( ама ќе биде кај сите го знаеме сите тоа,здрави прави позитивни ќе бидеме суперррр мамички :D:D

6. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Не сум многу потресена. Кај ќе ми беше крајот ако во несвест паѓам. Знам дека ќе биде!

На bebaa, darcy, Bond Girl и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    Пресреќна сум браво, честитки за новите трудници имајте лесна бременост.:clap:
    - @kukla21 Мила не се разочарувај, ќе биде шо се секирате сите. Господ не става на искушение, кај некој подолго трај кај некој порано, кај некој ќе го дај и ќе го земи. Можеби намерно така ни прави да видиме до кај можеме да стигниме. Ама ние не се предаваме. Ќе и вратиме на таа зловна вестерка менст... Господ е голем и ќе ни даде бебе на сите кога тогаш ама ќе ни дај. Ако е забаено, да не е забораено.. ГУШКИ до сите :hug::hug::hug::hug::hug::hug::*

На Bond Girl, kukla21 и Suzukii им се допаѓа ова.
  8. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    А кажете ми дали знаете колку кошта инсеминација на приватно по клиникиве?? По ценовници има само цена за инсеминација ама пропратно стимулации и прегледи што се прават колку е од прилика се заедно??

9. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    885
    Малку ке сум off-topic...
    Имам една колешка на работа, со која во исто време почнавме со обиди за бебе. Се сретнавме сабајле и вика-Има нешто ново? Викам сеуште не. Кај тебе? Вика не. И она лудата вика- изгледа ке треба да си ги смениме мажите ја и ти на кратко :D Чисто онака за разонода :D Да разгориме страст :D

Оф бре жени....(hollest)

10. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    Trebalo da i recis sto e moje moje e sto e tujgo i to e moe:P:rofl:

На kallias му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Терапијата е башка, а мене за фоликулиметрии не ми наплаќаа башка. Значи ме чинеше инсеминацијата + терапијата, ништо повеќе.

На srekice му/ѝ се допаѓа ова.
  12. zajka1

zajka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    529
    Леле луѓе на работа сум но главата на биро ми паѓа, ми се спие се осеќам како да летам како да не сум присутна мислам дека претисокот ми е на нула :( Сега сварив кафе се надевам ќе ми биде подобро :?:

13. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    I jas denes edvaj izdrzuvam na rabota od sto me boli meseto. Pa ceshma ne mi e ramna kolku mi tece tetkava. Kolkvi partali samo izleguvaat od mene... da se uplasi covek :) ama dobar opis vi dadov :D

14. zajka1

zajka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    529
    Јас велам ако нема бебче барем да ми дојде да не ме мечи ама пусто страв од тестови :D

15. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    885
    @zajka1 не збори...... ;( и јас сум иста....

16. Bond Girl

Bond Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    233
    Честитки до новите трудници, ајде нека се множат мешиња.
    А за другите девојки со теткици, ич да не секирате и потресувате, верувајте и молете се за Благослов, се ќе биде како што треба, мора да биде.
    Инаку јас денеска бев на прва контрола после интервенцијата, и фаламу на Бога се е во најдобар ред. Сега ќе ги чекам резултатите од ПАП и микробиологија па ако и тие се во ред (а ќе бидат :angel:), ќе нема потреба да чекаме, можеме уште одма да се опуштиме после првата мен.( која што мене ми дојде и ми заврши). Мега хитот, водиме љубов и сакаме бебе продолжува ;)

На iva78, slobodka, Bebulleee и 3 други им се допаѓа ова.
  17. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    :D:D:D Леле морам да ви се ''пожалам'' му викам на маж ми еј добив јас завчера,а он на цела моја мака ми вика.Па ке добиеш кога само секс ти е во глава па од пусти страв и не остануваш трудна пошто мислиш нема да ти давам тогаш (fingers)(fingers) ауууууу ми го скрши:u::u::u:

На Dioora, Bebulleee и Libra88 им се допаѓа ова.
  18. wings

wings Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    2.889
    Леле колку се радувам,уште една трудна сабајлево! Честитки за @Love86 па да не известиш на ехо како помина :)
    Јас скроз се олабавив, малку повеќе размислував и сфатив дека треба да се откажам од "правење"бебе...сексот ни се сведе на плодни денови,не денес не утре туку задутре срце треба да имаме...фуј :puke: . Се мислев и апликацијата за циклус да ја избришам од тел,само така не би знаела кога да си ја очекувам тетката да не ме изненади на плажа,бели панталони и сл...несакам да знам кога ми се плодни, тогаш се претварам во напнато нервозно створење што само ми одмага во целава мисија..
    Еј, утре сабајле чекам нова трудна да се пријави :D

На kukla21 и Bond Girl им се допаѓа ова.
  19. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Devojki na nekolku pati ve citam i iskreno od se srce vi posakuvam na site da vidite vo najbrzo vreme || :*
    Moram da spodelam so vas i eden podatok koj go procitav neodamna, a i se pokaza vistinit kaj mene i uste nekolku sto im kazav za toa. NE STAVJTE NOKTI! Jas licno bev zavisna od nalivni so godini i dva meseci otkako probuvav da ostanam trudna ne staviv i si dobiv pozitiven test. Istoto go kazav na edna drugarka i poznajnicka, postapija isto i za nekoj mesec ostanaa bremeni.Neznam kolku e 100% tocno no obidete se zatoa sto opasna materija sodrzi gelot koj se koristi...So lesno na site i vi pustam blagoslov :*

20. Love86

Love86 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    195
    Devojki se vrativ od ginekolog, mi vide samo gestacisko kese,spored nea epten sum rano okolu dve nedeli. Koga bev posleden pat na 8juli ne mi vide bremenost.
    Epten sum isplasena sega:(

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.