Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. skorpijaa87

skorpijaa87 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    zdravo devojki i mamicki.Sakam da ve prasam nesto ako mozete da mi pomognete ili barem ohrabrite.Veke 1 godina sme vo brak so soprugot se obiduvavme da ostanam bremena i ne ni uspea i se resivme da odime vo sistina da se pregledame i ni otkrija bakterija Chlamydia trachomatis :( sega ni dadoa terapija da pieme apcinja sumamed i dvajcata i za partnerot da pie amoksiklav.Sakam da mi kazete ako znaete dali e mnogu stetna ovaa bakterija dali moze da se izleci i dali ke mozam da ostanam prirodno bremena ako se izleci ve molam za pomos pozdrav i fala vi odnapred

2. m1lani

m1lani Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    22
    cestitki golemi da e zivo i zdravo se najubavo vo zivotot da ve prati pozdrav

3. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Штетна е ако не се лекува. Штом ќе се лекувате, нема проблем, може само ќе имаш потешкотии во лечењето. И јас ја имав порано, еве сега си имам здраво синче ;)
    Само придржувај се до терапијата. И обавезно пак да си направеш брисеви пред да правете бебе. Хламидијата може да е опасна во бременоста. Патем еве ти цела тема за истава бактерија.
    zdravstveni-problemi/klamidija-t388/40.html?hilit=%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B0#p859005

4. nana2112

nana2112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    409
    ДРАГИ ФОРМАЏИКИ НЕКА НОВАТА ГОДИНА НИ ДОНЕСЕ МНОГУ ЗДРАВЈЕ,СРЕЌА,ЉУБОВ И БЕРИЌЕТ НА СИТЕ НОВИ МАЈЌИ И НОВИ БЕБИЊА ИМ ПОСАКУВАМ ДА УЖИВААТ ВО УБАВИТЕ ПРЕГРАТКИ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ А СИТЕ ОНИ КОИ ВО 2011 ГОДИНА НЕ УСПЕАВМЕ ДА БИДЕМЕ БРЕМЕНИ ДА НИ СЕ ИСПОЛНИ СЕГА ВО 2012 ГОДИНА ДА НЕ УСРЕЌИ ДЕДО МРАЗ ДА НИ ЈА ИСПОЛНИ НАШАТА НАЈГОЛЕМА ЖЕЛБА ДА БИДЕМЕ РОДИТЕЛИ ВИ ПОСКУВАМ СРЕЌНА НОВА 2012 ГОДИНА ПОЗДРАВ ДО СИТЕ И УБАВО ДА СИ ЈА ПРОСЛАВИТЕ НОВАТА ГОДИНА КАДЕ И ДА СТЕ :* :* :* :* :party: :party: :hug: :hug: :hug:

На Zaljubena111, semiha, love23 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Честитки дерга Свит па пиши н и за искуството зошто и мене ме чека истото за непол месец

6. semiha

semiha Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    4
    zdravo na site i jas eve edna godina sakam da ostanam trudnaaaaaaaa,bev na ginekolog mi rece deka se e vo red mozam da imam dete ama eve uste nema nisto a mnogu sakam,sekogas koga mi doaga mestruacija palacam neka mi pomogne nekoj mnogu sakam da imam dete ,,,,,daj boze site oni koi sakat neka ne izraduva gospod so bebenceeeeeeeeeeeeeeeee

7. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.987
    Допаѓања:
    108.490

семиха , со плачење ништо не се прави девојко. штом се е во ред , нема зашто да се грижиш , имајте си редовно односи и ке биде.. и не се оптеретувај толку со бебе , сакајте се , и бебето само ке си дојде. ;) не заборавај дека и психата понекогаш игра улога ( понекогаш кога нешто не очекуваме тоа самото си доаѓа ,нели? ) ;) ти посакувам наскоро да се израдуваш

На semiha и bici-xxx им се допаѓа ова.
  8. LaFemina

LaFemina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    Еве и јас да се пријавам дека сум во оние на кои им е потребна поддршка да останат бремени :) Минатиот месец со мм немавме баш среќа, но се надевам во теков на оваа година ќе ги видам посакуваните две цртички кои живот значат :) Поздрав и поддршка до сите кои се во исчекување на најголемата радост :l:

На nana2112, sabatini и love23 им се допаѓа ова.
  9. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Ти посакувам оваа година да биде плодна за тебе и да ти се оствари најголемиот сон во животот тоа е нешто што не може да купи само да се почуствува, нешто најубаво на овој свет. Само доверба во себе и желба да имаш ќе биде и се надевам наскоро ќе не израдуваш со позитивни резултати. Секако дека ја имаш мојата подршка и поршката на сите феминки на овој сајт само напред и среќно! :inlove:

На LaFemina му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

И јас се надевам дека оваа година ке се израдувас со најубавото несто и дека сите како и јас сто цекаме да се слуци ке биде конецно.... :) :) :) :* :*

На LaFemina му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LaFemina

LaFemina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    Фала ви милички, нека 2012 биде најсреќната година за сите кои тоа го посакуваат и да имаме што повеќе причини за славење на форумов :inlove: :inlove: :inlove:

На nana2112, love23 и sabatini им се допаѓа ова.
  12. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    478
    Толку бев сигурна дека овој месец ќе бидне работава...ама ништо, сабајлево добив.
    И сите симптоми кои мислев дека ги имав, се тоа е психологија...колку повеќе мислиш на нешто, едноставно се внесуваш и мислиш дека ти се случува.
    Минатиот месец ни беше прв така да се опуштиме...ајде се надевам ќе биде оваа 2012!
    Ви посакувам среќа на сите :*

13. bitol4anka

bitol4anka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    јас сум најсрекна на свет ....труднаааааааааааа суммммммммммммммммм :D :D :D 4недела еве веке...поззз до сите идни мајки :rofl: :rofl: :rofl:

На Ferhunde-87sk, LaFemina, bici-xxx и 7 други им се допаѓа ова.
  14. bitol4anka

bitol4anka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    Симптоми на бременост

трудна симммм многу сум срекна и дај боже сите да си дочекаат :D :D :D :D :D

На bici-xxx, sabatini, Chupe и 3 други им се допаѓа ова.
  15. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Симптоми на бременост

Со среќа нека ти е и имај лесна бременост и уште полесно породување!

16. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Симптоми на бременост

со срекааа :) :) :) да си имас лесна бременост и да си узивас во неа максимално.....позззз

17. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

срциии усте еднас ке ти цеститам многу мие мило за тебе да си узивас во бременоста..... ;)

18. stefka30

stefka30 Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    eve i jas sum nova na forumov i skaka da im cestitam na site sto uspeale da go ostvarat svojot najgolem son,a na onie koi sto se vo iscekuvanje doprva da im se ostvari i da se raduvaat na malite angelcinja..

19. tara83

tara83 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    69
    Честитам сограѓанке, со леснотија да си ја износиш бременоста :*

20. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.987
    Допаѓања:
    108.490

честитки и од мене нека е живо и здраво и пиши ни како помина :)