aaааааааааааааааа цела се наежиивввв, е баш ми е милоооо, баш вчера ти пратив благослов! лелееееее, ајде со лесно таман си имам друшка од ист ден на дознавање на бременост, кога ти беше последна менструација? лееееее честиткии!
Кукла ај кажи ми како да се пријавам здравствено преку мм сама Бела, ќе се подржуваме сега, ајде да ја види докторот точката и одиме заедно во труднички муабети
Ти треба само венчаница и одиш во фонд. Ништо посебно. Пс. Ти треба здравствената книшка задолжително и во неа печат од фирмата на мт.
Ангелче, браво, многу ми е мило... се наежив и солзи ми дојдоа. Ти си доказ, и надеж за девојките тука дека што е наше си доаѓа, порано или подоцна. Ти посакувам најлесна бременост и слободно обраќај ми се во ЛП за било какво прашање или совет. Господ да ги благослови сите тука со по едно бебенце, тоа ми е искрена желба од срце. Ангелче, почекај за на доктор, барем уште малку оти рано е и за точка да се види, па ќе се осетиш тажно и ќе ти се отворат куп прашања. Јас по 10 дена доцнење отидов па имаше само празен сакус, умот ми се изваде дури не помина уште една недела за да се види плод. Почекај си барем една недела, и правец на гинеколог. Те гушкам, и ви посакувам се најубаво и тебе и на гравчето.
Ќе чекам уште недела дена сигурно, прво нема да завршам со осигурањето, друго сакам кога ќе отидам да видам и точка и точката да пулсира Јас според некои мои замисли добив на 5, мислам бар, затоа што буквално си сфатив да не мислам и не се замарав со тоа кога добив и дали добив и дали следниот месец ќе добијам. Месецов имав толку турбуленции, толку нервози, толку многу километри на точак, на секој однос одма станував во вц, нит нозе во вис, нит перница под гз ништо и ете, сакал Господ, да ми подари бебуле за роденден. Да слушнам срцева реакција и одма одам во Радожда, таму во црквата во карпа ветив дека кога ќе останам бремена ќе однесам дарче, го замолив Архангел Михаил да ми помогне и сега ветеното ќе го исполнам. Ви посакувам на сите ваква утринска среќа и подарок за роденден, сите заедно да ја затвориме оваа тема и долго да не се отвори
@AngelOfArh јухууу многу се израдував, браво за твоето трпение, позитивноста и храброста до сега, најубавиот подарок го доби и од срце ти посакувам лесна и најубава бременост!
Ја си се опуштив и викам никому не кажувам само на Феминки мои ама забораив дека ме знаат овде сите скоро Тие што ме знаете прајте се на мутави Бар додека не слушнам срцева реакција ќе си ќутам, не кажувам по луѓе
значи не ми се верува што читам, се молев на архангел михаил и на архангел гаврил (сонив еден сон) и правец во црква и желбата ми се оствари и мене, и тоа точно некој ден пред роденден.
@AngelOfArh kolku se izraduvav mila, ne se opisuva znaci! Srekjo, so lesno neka ti e! Sega nemoj da ne zaboravis nas pustaj baby dust i zavleci noga, a mene posto imam uste neko10 dena do nedobivanje, sakam edno virtuelno tegnenje na nos da mi dades