@bella24 cestito za pozitivniot test !! @AngelOfArh bravo mila,cestitki i so lesno bremenosta.Si dobi najubav rodendenski poklon
ме полазаа морници и созли ми дојдоја за твојата среќа.... ти честитам од се срце да си имаш лесна и убава бременост да мислиш на нас и никогаш повеќе да не се вратиш во оваа група освен како најдобар советодавач
Aaaaaaaaaaaa angel mila moja, skokam po doma lele mila cestitkiiii i so lesno. Ti posakuvam se najubavo
angel lesna bremenost bas mi e miloooooo DA DADE GOSPOD site edna po edna niedna devojka da n bide vo ovaa temaa sega udzivaj si mila
@AngelOfArh Mila, imaj SI najlesna bremenost I Gospod da mi ti Dade dve naednas kako tie na slikickatA. Jas Te guskam tebe a ti gali SI se so mesko
Yeeeeeee, leleleleleeee se naezivvvv od so citam.. Vekje zasluzi da si gi vidish dve linii.. - Ajde sega pusti majata da ne fati i nas. So lesno da si ja iznosis bremenostaaa
@AngelOfArh со среќа нека ти е, дај боже да си имаш лесна бременост до крај, ти посакувам од се срце, се израдував од се срце. @bella24 најлесна и најубава бременост и на тебе мила само среќа и здравје да те прати низ животот и со најубаво бебе да се гушкаш. Воедно и на сите други јаки бирци на темава ви посакувам што е можно побрз успех и среќа за две цртки, секоја ви чест за борбата и храброста во сите од вас, еден ден тоа сигурно ќе се исплати, бог забавува но никогаш не заборава, држете се женички и бидете секогаш упорни и борбени до крај! Доколку има некоја феминка расположена и добродушна да ми каже дали изблендирата смеса од чувар куќата треба со се сокот да ја ставам во медот или пак само густото, дамо што го правам ова и ми остана на пола работата бидејки незнам како да направам а да не утнам би ви била многу благодарна доколку ми одговорите?
@vitamina јас го ставав со сокот заедно и мешав дури не се соедини со медот со дрвена лажица. И околу теглата завиткај ја со алуминиумска фолија да не влегува светло.
Девојки после незнам колку време ја отворам темава (немав време од подготовките за свадбата а и решев малку да олабавам со притисокот за бебе кој си го правам) и сега гледам имаме нови мешиња, со среќа на новите трудници да си имате најубава бременост а на сите нас останати ни посакувам ваква радост
@fs-fs-fs 300 гр.листови од чувар куќа, убаво измиени и изблендирани и 300 гр.мед се мешаат со дрвена или пластична лажица дури не се добие хомогена смеса и се остава една недела во тегла обложена со алуминиумска фолија. После една недела се јаде насабајле на гладно по една лажица, и после тоа пола саат не се јаде ништо. Инаку рецептот е за цисти на матка и јајници.
Честито ангелче Морам да се замешам во муабетот за лебчето и за она дека светци исполнувале желба.Ја читам библијата и таму јасно пишува дека Исус вика да бараме од Бог во негово име со вера и ке добиеме.И дека треба да се покаеме и да не грешиме и да ја прифатиме жртвата на Исус како жртва за плакање на нашите гревови за да бидеме исчистени од нив ако сакаме да го следиме и да бараме заштита од Бог.Не пишува никаде да правиме ритуали со лепчиња или да чекаме од некој светец.Господ го создал човекот,Тој го дава животот во утробата,така да на Него се надевам.
Јеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Верувам дека на многу феминки како и мене им е НАЈмило кога членка во оваа група која има долг стаж - си го добие посакуваното. Радост има - да, кога некоја ќе забремени но друго е кога е некоја по месец - два -шест обиди, а друго е членка која подолго се бори со неплодност. На вакви вести неможе, а да не се иизрадува човек! Со лесно мила!