@Abeja jas pravev dve inseminacii na GAK,ako odis bez stimulacija,znaci ides prvo nekolku dena po red kaj maticniot da gi sledi folikulite da dostignat golemina negde okolu 18 mm,togas ke ti kaze na koj den da ja primis stop inekcijata i koga da ja pravis inseminacijata.Ti izdava maticniot uput,toa e bez termin,bidejki koga pravis inseminacija vo bolnica ti pravat priem .Koga ke ides vo GAK prvin vo ambulanta te pregleduva doktorot,dali e prsnat ili ke prsne folekulot,maz ti dava materijal,go obrabotuvaat semeto i negde posle cas i polovina se pravi inseminacijata.Za mene pobaraa HSG snimkata,a za mm obavezno rezultati od sida tet,hepatit B i C.
@Abeja se ti odi preku maticen, samo za samata postapka odis na GAK. Prvo maticniot ti dava terapija (klomifen) on te sledi i koga ke vidi deka imas zreli folikuli ti ja stavaat stop inekcijata pa posle 36 casa treba da bides na GAK da ti ja izvrsat inseminacijata. Od dokumenti mi baraa HSG i hepatiti i hiv za soprugot.
Ви посакувам сите да ве посети штркот,со мало бебуле.Ова малку да се насмеете. https://www.facebook.com/123553327675696/videos/777687092262313/
Zenski deneska edna zena mi rece deka nie mladive sega ne sme znaele da pravime deca i odvrnav koga ke prave dete da ne povika site da gledame. Ziti se kako se prave dete??
Девојчиња да ви кажам синоќе ја ставив и стоп инекцијата,и сега да се надеваме утре со Господ напред дека се ќе биде како што треба. Вчера имав болки во јајниците, а еве од сабајле немам ништо само некое мало тиштење леле страв ми е да не е настанала овулацијата предвреме
Lucija nema strav,doktorot si ja znae rabotata,zatoa se vika i stop inekcija,bolkite se bidejki si vo plodni denovi,so sreka i za dve nedeli da se raduvas na dve crtki
луција не паничи не настанала, а и да настанала што се дешава исклучително ретко како што ми кажа докторот да настане пред 34 часа од примањето на инекцијата вие имавте односи а сперматозоидите живеат до 72 часа така да без грижи
Фала многу на мислењето да се надеваме дека така ќе биде, ме фаќа паника пред утрешниот ден, се трудам колку можам да не мислам на тоа ама ете тоа е човек сум
te molam@angelOFArh da mi kazes za kaes z kakvi vloski se raboti i kade da gi kupam nemozam da razberam
Се имам напишано едно 3 пати, побарај ТианДе на ФБ или пак некој кој е зачленет ако го знаеш. Ако не ако си од СК на улицата што оди накај шампионче во Кисела Вода, од левата страна во зградата кај што е Алекс дизајн ти е претставништето. Таму се ќе ти објаснат, но во принцип се користат прво 24часовните, потоа за циклус и секојдневни, јас препорачувам Зелена енергија прво еден циклус, после Нефертитна свежина еден циклус.
Izgleda porano koga bile pomalce informirani I nacitani se I sesto za toa poveke znaele ha-ha I odma od prva Im se fakjalo ma molimte ! Kako navistina se pravat da probam nekoja nova tehnika ? Na primer da odam vo drugata soba da spijam sama pa ke se fati? Ha ha ha ha ha
Sinokja stavivme i jas i mm od vloskite i dvajcata so ist komentar deka osekame kako nekoja toplina Taka li treba da bide?
Нормално е Либра, ич да не се сеќираш. Рачунај дека сега ќе осеќаш многу промени, може да те влече кај јајниците, да се осеќаш чудно, ама најнормално е.
Цреше дете, осетливи гради уште имам а денес сум 6 недели и 3 дена, ситни мозолчиња уште имам, стомак на почеток ме болеше исто ко за добивање. Јас бев убедена дека ќе добијам ама ете, уствари ова ми беше прв роденден да немам добиено, откако памтам јас на роденден имам добиено.