Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    А дане те има фатено тебе новиот стомачен вирус?? Истото ми се случи и мене пред 2 3 недели ме болеше долниот дел од стомакот, повраќав, грбот ме болеше страшно неопишливо, ми се вртеше во главата (како пинаја кокошка бев) и премногу спиев, значи слично како тебе. Бев на лекар и ме оставиа да си полежам една ноќ, зашто ме фатил некој стомачен вирус. Иди на лекар, матичните некогаш од што не знаат ни тие што ти е глупости тропаат, иди провери се убаво. позз и ти пуштам среќа што побрзо да добиеш позитивни резултати да добиеш бебуш :* :* :*

2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    sto znam mozno je senjorita da imam zakaceno nekoj virus hmmmmm ce vidime utre sto ce kazi dok.... :) fala za srejcickata :) se nadevam i toa ce bidi za brzo :) poz

На senjorita.lombardi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    Така лепотице опушти се и кажи ни утре резултати дали да се радуваме и ние :) :* :*

4. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    dok ne mi dade termin za deneska odnosno sestrata mi rece da mu se javam kaj 18 satot i da sum razgovarala na tel so nego posto zafaten bil cccccc a jas si puknav od polojnata se sto se blizi vremevo za da dobijam mene se pojce me boli i se iskinav od povrajcajne stomacevo me skina dole i mislam deka sekoj moment ce dobijam samo trcam do wc i umrev za spiajne.a od polojnava mi idi kosava dasi ja iskubam :@ i koj ce ceka sega doponedelnik a ako pojdam na notfal brza pomos tamu samo krv cicat i nisto drugo mi se placi mi se vika luto sum tazno sum i se mi je u ....

5. skorpijaa87

skorpijaa87 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    zdravo na site sto ste na ovoj zenski sajat sakam da ve prasam dali nekoj ima iskustvo so HSG dlabinsko snimanje na kanalite ili pak nesto ako ste slusnale da mi kazete podetalno okolu snimanjeto dali boli kolku vreme trae i nekoi slicni raboti pozdrav do site

6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.987
    Допаѓања:
    108.489

мила а зашто не тркнеш до аптека и да си направиш тестче? :)

7. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    jas neznam dal dobiv ili ne pred 4 h imav malce bleda krv na toaletnata pa mi prekina i pred 1 h pak i sega pak nema a polojnava me boli strasno se uste gi imam istite bolki kako pred 12-13 dena isto taka i jajnicite me bolat... sum bila bremena 3 pati do sega ali vaka nikogas ne mi bilo :( i mi je strav da pravam test se razocarav ova sto go vidov pa ako mi pokazi negativen mislam deka skroz ce me unisti.a inace uste mi se povrajca i samo vodicka povrajcam nemozam nisto da jadam :( ce cekam uste eden sat da vidam sto kako pa ce pojdam do apteka da si zemam test :worried:

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Купи 2 за секој случај, едниот направи го вечерва, а другиот утре наутро, со првата урина. За посигурно. Инаку ти посакувам среќа! :)

9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.987
    Допаѓања:
    108.489

да , направи си тест..и нем зашто да се разочаруваш, тоа што е твое ке си дојде :) пиши ни што ке направиш

10. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    sega dusicki odam po test i ce vi pisam .... :inlove:

11. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Да пишеш откако ќе го направиш тестот и нема потреба од разочарување, тоа што е твое ќе си дојде. ајде ти држиме среќа и СРЕЌНО! :inlove:

12. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    i testot je negativen ... :worried: si zedov dva utre ce go napravam i drugijov ako ne dobijam kako sto treba

[mod-kirilica:3o1shnw4][/mod-kirilica:3o1shnw4]

13. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    43

А да закажеш на гинеколог, да те види на ехо и слично.....Да не се работи за вонматерична бременост евентуално, или не знам, зашто ете и со мензис имаш проблеми.... А како до сега 3 пати си била бремена???? Се работи за неуспешни бремености????

14. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    Prvoto ne bese uspesno Samoto mi ispadna vo 5 ta nedela Posle udar a Drudite dve uspesni cerkicka Imam 12 god i since 8 godinki .vaka snosti posle rucek iMav malce kako bleda krv pa prekina sabajlevo iMav kafeav izcedok Ali izgledase kako suva krv (kafeavo) i sosema malce a temperaturata uste mi je 37.2 i bolkite mi se Isto taka Jaki kako i predhodnite 12 Dena ova je 13 den :( .a na dok imam Tek na 4 Feb.termin .inace i sabajlevo napraviv Test i negativen e.

15. tonkica

tonkica Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Сакав да прашам во врска со темава. И ние се обидуваме да останам бремена ама нешто не ми е јасно, а ми е непријатно да прашам некого, па девојки кажете ако знаете. При однос доста голем дел од спермата излегува надвор дали некој знае некоја поза да се задржи поголем дел внатре. :rofl: :rofl: :rofl:

16. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Има поза јас сум слушнала за да се задржи спермата во тебе треба по односот да ги држиш нозете нагоре на ѕид некое време, дали сте биле на лекар да видите дали се е во ред со вас?

17. hunny-bunny

hunny-bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    80
    и ние веке подолго време се обидуваме и никако да се израдуваме :( инаку тоа со кревање на нозете е за "мрзливите" сперматозоиди полесно да допливаат. А за тоа што истекува не се секирај, нормално е.
    Дај боже сите да си доцекаме што побрзо :*

18. licno

licno Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Zdravo
    Ako mozete da mi pomognete so nekoi sovet..mnogu sakam da ostanam bremena. Posledniot pat mi dojde na 30 Dekemvri i bidejki imam redoven ciklus,plodnite denovi bea na 13,14....MM svrsi vo mene na 13. Vcera mi dojde menstruacijata i bese porazlicna kako kafeava, deneska poveke mi tecese i bese so normalna boja. Dali e mozno da ti dojde menstruacija i da ostanes bremena..mi dojde edna nedela porano. Ve molam nekoj ako e zapoznaen so toa neka pise.

[mod-kirilica:1m7932ev][/mod-kirilica:1m7932ev]

19. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405

Женски најискрено и од срце ви кажувам за џабе ви се тие акробации, само си ја оптеретувате психата уште повеке.Кога ке се ослободите психички од теретот дај да направиме бебе тогаш само по себе ке си дојди, нормално ако е све во ред.Има парови се пазат, партнерот свршува надвор па од претсемената течност останале.Кога сака да си биде ке биде и да знаете кај тие што е се во ред , од физичкиот апсект, психата е таа која ја кочи цела работа така да олабевете се ке си дојди се на свое место коа треба да биде.Срекно на сите од се срце.

На Moira и koritsaki им се допаѓа ова.
  20. tonkica

tonkica Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Сум била на лекар се е во ред само што имам полицистични јајници. Докторката ми препиша "Елевит" апчиња тие биле добри за бебето во развој доколку останам бремена, и ми рече доколку за 1 година одприлика не останам бремена повторно да одам на лекар. Останува да се надеваме дека се ке биди во ред на крај. Фала на одговорите и подршката девојки :*