Vi blagodaram mnogu na site za cestitkite ve vlecam site za nos i VI NAREDUVAM: SITE SMESTA PO MENE inaku mu kazav na mm se otepa od placenje dusicka
Женички јас додека се испофалив дека нормално ми дојде овој месец-ненормално почна да ме боли стомакот!!! Кажувајте што може да биде, јас си правам најголеми филмови во главата си прикажувам најстрашни филмови... Болката ја имам најмногу кога стојам и кога лежам на стомак. Кога седам, во полулежачка и лежачка позиција на грб добивам како повремени болки(контракции). Болката е јака, тапа матката цела ме боли-јајниците помалку. Мислам дека нешто ми тежи таму доле дека ме бутка... Утешете ме тие што имале спонтан дека не се такви симтоми како моите оти стравувам од такво нешто, поради моето здравје да не ми се затруе крвта. Што ќе ме советувате да одам брза помош или милите дека се обични менструални болки?
@ocicka2014 Јас не сум имала често менструални болки, ама неколку пати кога ме болело било ужасно. Еднаш од болка повраќав. Ако ептен си уплашена, правец лекар. Ако и претходно си имала вакоц проблем, тогаш ќе мине брзо.
Jas mislam pocekaj dva tri dena ili ako ne ti e zavrseno neka ti zavrsi I ako osekas nesto cudno odma na ginekolog! AMA sepak ne mislam deka e nesto strasno ne panici
Бевме во: Имунолгија и хумана генетика Геникологија-Кариотип со еден збор кажано бевме да ги испитаме гените на двајцата да видиме од што настанало така со бебчето, за ако не дај боже има нешто другата бременост да се превземи нешто. А јас мислам ќе се збудалам 2 месеци. Ајде тие од имунологија за 2 недели ќе бидат готови ама овие 2 месеци.....
Женички незнам што ми се случува денеска некако песимистички сум настроена, читам по различни форуми неуспешноста на инсеминациите и така нешто чуствувам дека и кај мене ќе биде така а времето ме убива имам уште многу до тестот.Господ нека е со мене и да ми даде сила да можам да издржам, се ми се врте во главата негативен тест, разочарувања нервози со мм али се мораме да надминеме ако така рекол Господ ние ништо не можеме да направеме
Гледате колку сум фина? Сите ќе ве повлечам Луција скар, без читање, без потресување, без негативна енергија молам. Господ е голем, ќе те израдува и тебе и сите останати овде. Ајде те молам разведри се, пушти си некоја комедија, насмеј се, не мисли на тоа и без читање. Јас освен Твое бебе сајтот по недели што ме чека ништо друго не читам веќе, се заборавив и решив само на гинекологот да му верувам. Ако можеш излези прошетај, купи си нешто убаво, направи нешто за себе и биди позитивна
Дај БОЖЕ така да биде, ќе гледам колку можам да не мислам на тоа али и ова времето ме убива ме мава на психа дури на плачење ме тера, па и на работа сум неможам да се сконцентрирам на работата, па да се надевам дека добро ќе биде и јас ќе ги видам мојте долго очекувани две цртички.СО ГОСПОД НАПРЕД
Мене па работата ми помогна да не мислам толку. Најди нешто што ќе те развесели, не дозволувај да паднеш под такви мисли
@zajka1 cestitki, bas me izraduva, ajde so lesno. jas izgleda nisto mesecov, utre treba da dobijam, pocna malku stomakot da me naboluva
Точно дека статистиката не ти оди во прилог. Тоа си теребала да го знаеш уште пред да почнеш со постапката. Арно ама, и тие 20% успешност ги прават некои - зошто да не си ти во тие? Без негативни мисли!