Ахам, не знам, ја само се сеќавам сестра ми не беше задоволна од Q10, да ја прашам ако и останале да ти ги дадам, она мислам една недела дали даваше само. Иначе се сетив ги има и на Калифорнија Фитнес, провери
@AngelOfArh а зашто толку малце ги пиела само.Треба 3 до 6 месеци без престан да се пијат за да го достигнат максималното дејство ми рекоа мене
За друго ги пиеше внука ми, како додаток на терапија, немаше од основната терапија ефект па ги прекина и овие, за една недела немаше никаков ефект а требало веќе да има. Да ти кажам право многу лекови детево испи па што беше точно да не те лажам, мислам Карнозин пиеше со Q10. Јави се во Калифорнија фитнес, прашај за Q10, може да се поефтини таму.
Е јбг, мене ми е 17,5, во граници на нормала е ама и мене ми се виде ниско. Ама вит д3 е потребен во тек на бременост, не ми се верува дека витамин може да биде пречка за забременување.
Dobar den drugarkicki kako ste denes? Mene mi e rezerviran denov za pravenje ajvar mora da se spremime za zima. Samo baram nekoj obvrski, redam, prereduvam, brisam, samo da mi projde pobrzo vremeto i da ne mislam na denot D... A, toj den daleku...do 20 ti cela kukja ke ja svetnam sabajle uste od ranoto trcav da proveram da ne sum dobila cela nokj imav takvo cuvstvo...ednas me snajde dve nedeli ponapred, pa i sega mi se cinese taka. Srekja nemase nisto...ke se poludam narednive dve nedeli... Od utre ke ima mnogu rabota na rabota plati, penzii, penzioneri...guzvi...barem tie 9-10 saati nema da imam vreme da mislam na drugo Vi posakuv ubav den
и ние на никого немаме кажано ништо, проблемот си го чуваме само за нас, сите мислат дека не сакаме сеуште деца а сме 11 год во врска и од јуни во брак. Мајка ми прашува ама и виакм дај не ме замарај несакам сеуште, чекај тазе сме во брак, а свекрва ми не прашува директно ама одоколу оваа останала трудна, оваа била на гинеколог сака да се испита да прават деца,на тв ќе има емисија за парови кои повеќе од една година немочат да зачнат и тн. ама ние се правиме наудрени. Колку помалку знаат толку подобро.
Zdravo, devojki. Jas se obiduvam da zabremenam od april ovaa godina. Vo juli zabremeniv, no imav kompleten abortus i toa mnogu me pogodi i ne mozam da se pomiram. Sega treba da pravam histeroskopija zasto mi utvrdija deka imam supseptum i mozebi toa bilo pricinata za abortusot. Tesko mi e sto po abortusot nemav poddrska od nikoj, osven taka od soprugot, pa zatoa na momenti zapagjam vo depresija, no se nadevam deka ke bide se vo red i deka Gospod ke mi dade decinja mene i na site vie sto se obiduvate.
Ајде јас малку да ја развеселам темава. Видов две црткииииии. Пресреќна сум, само многу уплашена дали ќе биде се во ред. На гинеколог сум за две недели зашто сега е многу рано
Јас и Зајка повлековме нога, ајде кој чекаше резултати од инсеминација да не добие ич, кој чека да не добие исто така 9 месеци да не добие. До Нова Година бар пола да ве нема од овде Честитки Невена