Уште не сум добила и немам симптоми. До сега градите ќе почнуваа да се издувуваат. Утре скоро па ич немаше да болат, четврток затишје пред бура и теткица во петок. Ама ете нема ништо. Имам многу гасови, и така ме заболува мевот и половината.
Богами ќе бидеш големо освежување и ќе ни дадеш надеж ако не израдуваш со убава вест! И моите „симптоми“ се како твоите, ама се си мислам дека ми доцни од што пиев антибиотици нели. Не сум таква среќа со ужас резултати да доживеам изненадување. Ама ете колку толку среќа што имам ја испраќам за добри вести кај сите нас борците
Женички Бранка Крстевска од ендокринологија ми замина во пензија. Препорачајте ми со кој да ја заменам? Некој стварно добар во таа област?
Ве читам и се радувам на секоја среќна идна мајка и пуштам среќа за сите кои посакуваат пронова. Ќе кажам само дека 10 години се пазевме со сопругот. Три години заедно живееме исто без обиди за бебе. Прашуваа луѓе, одговарав дека е мое право да не сакам деца и замолчуваа по грубиот одговор. По 3 месеци уживање останав бремена. Муабетот ми е... Батали народ, разбирај си се и уживај со сопругот и се ќе си дојде на место, без рокови и притисоци.
требаше да добијам во понеделникот на 26, ама еве 2 дена ми доцни. немам симптоми за добивање, а обично 5-6 дена пред циклус имам болки во јајниците и стомакот и тоа големи во текот на денот. сега имам повремени и не многу силни болки во јајниците и проаѓаат за неколку секунди, а имам и зголемен апетит. сабајлево направив тест и ми покажа негативен. вие поискусните мамички што мислите? да почекам уште 2-3 дена за нов тест или пак да одам на гинеколог
Некакп наеднаш почна да ме боли. Не се филмам, ама месецов имам чудни симптоми. Може и од промена на времето да е. Реагирам јас на тоа.
Ајде Куклееее... Се си мислам веќе ти доцни ама и да не е така, ќе чекаме за тест Дајбоже да биде се во ред, ние само ќе стискаме палци и ќе пуштаме среќичка.