мене овој месец ми дојде на време, но обично ми треа 4 дена а еве денес веке 8 ден а не престанувам да крварам...и некако чудно крварам..не како менстурација туку само крв црвена и по малку не емногу ама сепак не можам без улошка да бидам... и чувствуам пецкање во десниот јајник....незнам зошто вака овој пат...
Zdravo i nie cekame 2 crticki veke 8 meseci ...uste nisto a i + imam visokorizicen HPV zagrizeni sme do nebo ...sto i kako ponatamu ne znam na site im posakuvam sto pobrzo dve crticki i srekni lica
Добив менструација во недела од сабајле, на почеток а скоро и цел ден беше некако кафеаво ама многу малку го имав, во текот на ноќта имаше онака малку црвена крв исто така многу малку како и во текот на целиот понеделник. Во вторник ми престана. Инаку менструацијата ми дојде точно на време и болки имав многу мали во долниот дел на стомакот. Некако оваа не ми изгледа нормално, а веќе 7 8 месеци пробуваме да забременам. Ве молам некој да ми објасни, да ми пише барем нешто додека да отидам на лекар.
@Lady4 najdobro e da si zakazes na ginekolog @kukla21 i tebe i na site sto sakate da zabremenite vi pustam sreka i se nadevam deka ke vi se ostvari zelbata najbrzo. Jas deneska bev na ginekolog napravivme brisevi i pap sega gi cekam rezultatite,koga ja prasav doktorkata koga ke moze da se obideme pak za dete mi rece najdobro e da pocekame 2godini zaradi toa sto sum 3 pati carski,po pat za doma se iznaplakav zasto ne ocekuvav da mi rece tolku vreme da cekame pa sega sakam da zakazam i na drugo mesto da slusnam i drugo mislenje iako vo sebe znam deka doktorkata ima pravo...
жал ми е, но ова е зарди твоја лична безбедност. Мора да зарасне шиењето на стомакот и на самата матка.
Нај Нај Добро да се консултираш со гинеколог .. А може да си и бремена .. Познавам вакви случаи.. Една другарка доби менструација и траеше скоро месец дена но по малку како што кажа ти ..а сепак била бремена.. Па ај се надевам ќе се израдуваш ..
I nautro napravi go Iako pisuva na nekoi deka se za bilo koj del od denot Koncentracijata nautro e najvisoka Ocekuvame dobri vesti
Девојки само што го направив тестот позитивен ми изгледа лелел среќна сум, возбудена и стресена, мм е на работа па одвај чекам да му соопштам, ви посакувам на сите што побрзо да ги видете двете цртички
Благодарам Angie, ти посакувам што побрзо и ти да ги видеш двете цртички од срце, како и сите девојки што се во исчекување, ви ја пуштам целата среќаа
тука ќе пишам пошто темава е поактивна. значи ми доцни 3 дена, денес кога одев во вц на тоалетната хартија имав светло розева крв, а на влошката ништо. еве сега e 10 часот сеуште е така. правев тест пред 2 дена ми покажа негативен. а требаше да добијам во понеделникот на 26. имам зголемен апетит буквално јадам што ми дојде при рака, ме боли половината и грбот, имам тапи болки во јајниците и во долниот дел на стомакот. ајде вие поискусните мамички некој совет да ми дадете? да одам на гинеколог можеби е рано, што мислите вие?
Најпрво да честитам за бременоста. Со лесно и се да биде во ред. НЕ сакам да мрчам, ама ете во иднина бидејќи темава е поддршка за оние кои сакаат да забременат а не соопштување за истото на ликови кои скоро никогаш не пишале, би било убаво доколку и предходно пишат некој збор. Мило ми е за секоја бременост и јас лично редовно си ја следам темавата и се радувам на секој мал и голем успех на секоја девојка, ама сепак некои постови колку и да се прекрасни, не ми се баш соодветни за тука. Не дека е затворен клуб тука, за само членови смеат дан пишат, ама некогаш баш како падобранци делуваат некои постови. Уште еднаш честито за девојката, гали си го мешето и радуј се. Не ми е целта да ти стварам некои нервози со постов. Бришете ме ако сум офф.