Devojki jas napraviv sensitive test nemozev da cekam....ne karaj te me...se gleda slabo vtorata linija ...ama si se plasam zosto imav dve neuspesni bremenosti
@ivi78 nema zosto da te karame,pocekaj barem uste nedela i napravi drug test. @wings se nadevam deka testot e nevazecki i tebe ti preporacuvam da pocekas uste malku i da napraves drug dokolku ne te iznenadi vesterkata.Jas pred dobivanje gi imam tie simptomi. Se nadevam deka mesec noemvri ke izraduva mnogu idni mamicki.
Повтори го тест уште еднаш.. И не се секирај ... Опуштисе и со господ напред овој пат се ќе биде во ред
@ivi78 kakov test pravese? Srekno Jas pocnav da povrakam uste ova ne mi se slucilo Sega sum cela ?????????????
Да ти дадам надеж многу често се дешава да биде негативен..познавам една што правеше 4 тестови негативни беааа... Дури по 3недели и покажа позитивно и плус добиваше менструација до 3месец од бременоста затоа... Се е можноо ништо немора да значи тој тест ... Think possitive ...!!
Докторката ми рече дека не мора ништо да земам, веќе незнам што да правам, вчера добив менструација но само малку и кафеава, денес веќе немам ништо, потајно се надевам на нешто друго, но знам пак ќе се разочарам, тоа е...
Кога не е многу обилна, ендометриумот бил потенот, т.е. естрогените ниски. Нормално е некогаш да е помалку обилно.
eve me i mene,povtorno..neznam dali da prijavam simptomi no eve veke od sinojka vo stomakot kako da imam revolucija,krkorenje,grcevi eden kup,denot za nedoagjanje na vesterkata e za 7dena,neznam sto treba da e ova,no sto drugo osven da cekame,pozdrav do site i sto poskoro sekoj da se izraduva