И јас, утре е денот за тест , никој не знае дека ми доцни (освен вие ) , се надевам дека ќе биде баш surprise
Девојки бев на гинеколог и не знам од каде да почнам, еве ќе почнам со добрата вест има бебче, но докторката ми виде и малку крв внатре во матката, миом и цистa на десен јајник со големина од 7см, имала ли некоја од вас толку голема циста? He знам што да правам докторката рече да не ја гибаме сега, водена била и може сама да пукне. И заборавив да кажам докторката ми препиша ампули што се ставаат поткожно со боцкање Prolutex 25mg (прогестерон) треба да ставам 10 дена и ги платив неверојатни 5700 денари ми рекоа биле многу ефикасни, има некој искуство со вакви ампули? Малку ми е страв дека треба сама да се боцкам но морам, најважно ми е дека има бебче, од една страна сум пресреќна, а од друга страна се плашам дали се ќе биде во ред, но мора да се надеваме. Ви посакувам на сите бебчиња, но без проблеми како моиве
дај Боже, и кај сите да биде наредниот месец. Ама сега уште повеќе се замислувам па зошто не ми доаѓа, пак ќе треба да одам на доктор
Zenski ajde kazete mislenje Znaci se osekjam kako da imam dobieno ,jas vakvi bolki pred da dobijam nemam (blagi bolki pri sekoe dvizenje posebno koga ke se svrtam koga sum legnata) jas imam bolki pred da dobijam AMA ednas dnevno ke me zaboli stomakot po malce kolku da me izvesti Treba da Ne dobijam za dva dena
@Adeline posakuvam II crticki Nie sme denea down Cel den okolu nas trudnici,bebinja i sega pak dvata sami so mm
Kako sto gi posakuvam kaj mene taka i kaj site vas pa site zaedno da se raduvame Kolku vreme se obiduvate?
Mora da bide za tie sto iskreno I.mnogu go sakaat toa ke bide jas si se tesam stalno so toa deka mozebi ne e vistinsko vreme maleckoto si ceka pogoden moment
Eve samo sto si dojdovme i nie od imeden site okolu nas so bebinja sto da vi kazam taka se vrativ razocarana nemam zborovi