Фала ви девојки уште неможам да се соземам, неможам да дочекам да си одам дома. Од тука одам во цвеќара да го завиткам подарокот На сите ви ја посакувам оваа радост што побргу да си дочекате две црти ве љубам *
Dusicke so lesno neka e i cestitkii i od mene Srekna godisnina najubaviot poklon go dobivte so soprugot
Женски имам едно прашање.. Од кога почнавме да се обидуваме за бебче .. Осеќам тапа болка во јајнициве .. (Брисевите и пап тестот ми се ок ) претходно не сум имала вакви болки .. Што мислите вие ?
@ANGIE1 i @newring86 фала ви од срце ви посакувам да се израдувате што поскоро , инаку утре од сабајле одам да проверам и преку крв и да закажам на гинеколог. Збунета сум и пресреќна милион прашања и стравови сега ми се вртат во глава уфф
Zenski denes me bocka leviot jajnik a doktorkata mi zakaza tek dr ponedelnik na povtoren pregled dali ke se pojavi plod So lesno i najubava bremenost da imas
@gabimama2 Честитки, имај лесна бременост. @Vennera.aa Лелееее милаа тааа. Ми се насолзија очите верувала или не.. Замислувам колку ти е прекрасно сега, и честита годишнина, не постои поубав подарок од овoј.. Чекаме да ни раскажеш каква беше реакцијата
Фала ви без вас немаше да успеам и да ги издржам сите разочарувања, тука наоѓав утеха и поддршка, на секого му стои среќата после година и 8 месеци после толку негативни тестови и преплакани денови и ноќи само господ бира кога ќе не усреќи божја волја е. Опуштете се водете љубов и сите да се израдувате што побрзо. Инаку реакцијата лудило доаѓа мм да ме земе од работа решил да одиме некаде на вечера да славиме јас му викам правец дома не сум расположена и вози тој и мрчи како сум била пензионер не сум мрдала никаде сум ја расипала вечерта. Влегуваме дома јас му викам ти купив поклон и тој ееее нели се договоривме без поклони. Го зема кутивчето леле вика злато имаш ти купувано и јас да да отвора целиот гори од љубопитност само во еден момент се заледи јас плачам тој плаче урла ме крева ме банува вика леле не е можно кога го направи и кога му кажав вика па ти си луда тоа било среќата да знаевме порано на работа ќе направеше тест. Лудници девојќи уште неможам да верувам дека мене ми се случува ова како во бунило сум
Честитки до новите труднички,тоа се бараше да завлечете повеќе одеднаш ! Али @Vennera.aa ова со годишнинава денес ви е права ствар, каков заеднички поклон сте добиле алал!
Добро е се развесели малку темава.. Честитки до двете трудници и сега сите една по една заедно со мене секој ден да објавуваме ваква вест
Zdravo. I ovoj mesec nisto od bebceto. Mi dojde menstruacija :'( tuku sega imam drug problem ili neznam kako da go narecam. Mm denes mi rece deka treba da pauzirame so toa da imame dete. Go citiram, Amore veke nekolku meseci se obiduvame i gledas tesko ni odi nema uste nisto. Mislam da pauzirame nekoe vreme da si dademe vreme eden na drug ne velam da nemame seks tuku toa da go pravame poretko i da koristeme zastita. Sto mislete na toa? Mene iskreno ne mi dojde ubavo, ama se soglasiv bidejki neznam sto drugo da napravam.
Ако не сакаш немора да се согласиш. Тој е тука за да разговарате, секако дека ќе те исшуша. Побарај причина зошто е тоа така. Еве пошто пиша ќе ти кажам еден пример наш. Имаме родовно секс, ко ќе ми се плодните денови дури и секој ден..Друга работа, ко ќе примам некоја терапија за бактерии ова она, е тогаш мм е разумен и несака белја да направи па не ни имаме таа недела.. А ете некогаш сум и јас како мти, многу пати сум му рекла да паузираме. И тој без проблем ОКеј бе ми вели и се смеј, оп ќе дојди ден да имаме секс и тој пак во мене, и ќе се смеј ко зелен.. Секогаш ми вели (еве ти наааац, .l. нема вели да и попуштам на таа твоја вештица, секој месец да не заебава..) Хах така да земи разговарај со него знам дека маж-жена не е исто до него зависи, ама барем прашај која е причината. Поздравче А да не е исплашен мажот ти од новиот вирус?
И јас не разбирам зошто да користите заштита. Ние кога решивме да паузираме со правење дете, а тоа беше месецот пред да забременам, односно по последната менструација, само не лежев со кренати нозе, не внимававме на пози, не пазевме дали истекло и слично, дури и на секое едно станував и директ во купатило да истече од мене бидејќи брзавме да одиме некаде, секој секс ни беше набрзина, некаде требаше да одиме. Јас само што почнав на работа и ајде демек да не останам од прв месец бремена, ама па сеа тоа е, што да правам. Седни и објасни му, дека ти не се откажуваш, но мораш да си и реална спрема тебе и него.