Околу 280 денари ги земав јас. O view мислам се викаа. Можат да покажат лажни резултати кај оние жени со ПЦО затоа што работат на детектирање на количеството на хормонот ЛХ, кој кај жените со ПЦО и онака е покачен. Јас купив и дури да направам им помина рок и ги фрлив.
Испитувања за плодност сеуште не , имав спонтан во април ... но си дадов рок до февруари ако не бидне ништо ке почнеме со испитувања . Инаку прегледи рутински имам направено се е ок најнормално ....
Те прашувам бидејќи и ние се обидувавме една година, за после тоа конечно да почнеме со испитувања. Дај Боже да бидне што поскоро,но сепак не е на одмет да си ги направите некои испитувања со сопругот, барем да ви биде мирно на душичката . Еве кај нас иако откривме дека имаме проблем сепак сум помирна бидејќи знам што е проблемот.
Na 23 za NE dobivanje, so ovaa moja grda menstruacija neznam nishto.. Neredovna mi e samo minatiot mesec mi dojde na 29 dena.. Sega me bolat gradite mnogu, i prslukot mi smeta duri, za bolka vo jajnicite nemam, mnogu apetit imam i sum pospana, imam predcuvstvo deka i ovoj mesec od mene nishto. pred 3-4 dena se razbudiv so grcevi vo matkata pa mozebi e loshata tetka. Sabalje bev na genikolog pravev povtorno brisevi, ke vidime sreda kako ke bidi, rezultatite od skopje gi vide vo red se.. I da se nadevame na pozitiven test... A i za kraj ke zaboravev, (imam mn golema zelba za seks)
Aј на 23 да не израдуваш да ме повлечеш мене ,, па јас на 26 ќе повлечам ,,, на 1 мислам дека е @*Cloudy Girl* и така овој месец да биде плоден и радосен,,, и јас имам не редовна менструација ,пр( Еден месец на 14 ми дојде,, следниот на 22 ,,,третиот месец 26 ) затоа и слабо пратам плодни денови ,,, ама секс на 2 дена ...
колку ми трае менс? околку 5 дена ,, тој месец бевме во грција ,, може ли од тоа да каснеше? и имам проблеми со синуси пиев лекарства ,, сега избегнуваам да пиам ,,
колку ти е долг циклусот. Тоа е времето од првиот ден кога ќе добиеш до последниот пред да добиеш. Мојот циклус трае 36 дена обично.
Значи ако ти иде на 34 дена не може секој месец да добиваш на 14ти. Еднаш на 14ти, еднаш на 18ти, еднаш на 22ри - така ќе те фаќа.
Дај боже на сите да ни се исполни желбата што поврзо ако не е тајна и ако не ти е проблем да пишеш што испадна со вас ? проблемот ?
искрено да ти кажам поима немам ,, користев лекарства ,, од тоа ми се поеремети цел ред,, сега од кога пробуваме за дете гледам да не примам ништо за да ми се среди ... а иначе како што кажав една на 14 ми дојде после на 22 па на 26 е сега чекам за 26 па че видам кога че дојде :.