и кај мене менстуацијата не е редовна знам жени кои забремениле и со добивање еднаш во 3 месеци ...така да не се знае . И јас некогаш добивам на 30 дена некогаш на 36 некогаш на 26 ....
Ти грешно следиш ми се чини. Не треба да гледаш дата кога си добила, туку на колку денови ти иде и така да пресметуваш и да чекаш
ЗДРАВО како сме денес?? има некоја убава вест ?? Кај мене сеуште нема , си чекам .Се е под контрола Денес од сабајле диареа ме фати мене . незнам од што .... па си трчкам накај WC
Проширена вена на тестис што беше причина за многу лош спермограм кај мм. Кај мене е се во ред. Сега сме на терапија со надеж за подобрување на спермограмот. Па ќе видиме што понатака. Иако полека веќе сите не спремаат за ин витро.
ТАКА Е !!!! мене како ме фака некогаш нервоза ептен ми е мака ....едно време како во депресија паднав не буквално депресија ама не ми се вракаше дома, се ми беше празно некако ......... глупости .и затоа од тогаш решив мора да се биде позитивен и да се чека... во мегувреме да уживаме ...
@*Cloudy Girl* kako e? Uste 10 dena ima sitno ke pocnes od utre da brois za nedobivanje i jas ke ti se pridruzam! Obicno kaj mene koga ke dojdat onie dva, tri dena pred datumot mi splasnuva nadezda i sekogas sum sigurna deka nema nisto. Daj boze ovoj pat da gresam ovoj mesec realno mnogu malku gi fativ plodnite denovi, ama ete se nadevam deka na kraj pak sonce ke me ogree nadez...sto da se pravi mnogu ne ima kon krajov na mesecov i pocetok na dekemvri, mnogu iscekuvalki ajde da go zavrsime mesecov ubavo kako sto go pocnavme, so mnogu novi mami Imajte ubav den milicki
Јас од денес одбројувам .... и неможам да се воздужам ова исчекување ме полудува ке видам како ке биде до недала , можно е тест да направам ,ако не ме изненади добиено Дај боже никој да не добие и да си се радуваме сите заедно ... Имај и ти убав ден
Нормално е и да ти е тешко и да се исплачеш, но гледај тоа кратко да трае, олесни си ја душичката, наоружај се со позитивни мисли и напред кон целта И те чекаме со убави вести
@Kristula Brojam mila i jas i kako necela samo si gi dopiram gradite i stomakot da vidam da ne me boli nesto edno nesto me uplasi malku dva pati imam po malku krv ne znam od sto e , mozebi od depilacijata , ama ne mu ja mislam od sto i kako ostanuva da cekame ama imam nekoe predcustvo deka naredniot mesec ke imame mnogu ubavi vesti( toa mozebi e i od phisahata ) ne znam kako i da e ..... toa sto go posakuvam za sebe go posakuvam za site i kako sto velat starite kaj site gospod pa i mene da mi dade edno malo angelce *
http://grouper.mk/m/skopje/deal/sko...pregledskopje-poliklinik-ginekolishki-pregled Еве попуст на гинеколошки преглед.. Ако ви треба.
Здраво, девојки. Да ви посакам да не ви дојде сите вие што чекате и да си се радувате на бременост. А едно прашање ако знаете. Дали знаете: кламидијата тешко се лечи? Докторот ми рече дека сум имала траги од кламидија и дека треба се излечи, па да се обидувам за нова бременост
Јас жени изгледа ке добијам , почна да ме боли стомак од време на време слично на добивање. Едино што е поразлично е тоа што коа ке ми престане болката ме пецка нешто .... уффф ама ме фати нервоза значи !!!
Не мора да значи дека ќе добиеш. Симптомите за добивање менструација и за бременост се потполно исти, барем кај мене беа така. Ја кога останав бремена, мислев секој момент дека ќе добијам и градите ке ми пукена мислам.