не само што треба комбинирана терапија од вибрамицин и сумамед и трае подолго плус еритромицин вагиналети, и се почнува од прв ден на циклус така се лечи правилно, вагиналетите кога ке ти заврши се ставаат, исто и маж ти треба да пие тоа си знаеш претпоставувам
, оф леле незнаеш колку се изнервирав. ке пукнам .расположението ми се смени колку бев расположена и со надеж сега Дај боже да е и кај мене како и кај тебе Фала ти
Незнам шо да мислам, веќе го ставив поголемиот прслук, празниот, градиве неможам да ги допрам, и само плачаам ко некое гревче хаха преѓе мн ми се згади од рибите...И на гаќите имам она како бело прање, ама е жолто е е бело.. му се случило ова на некојаа?? Лелее незнам шо да мислам аман веќе... @*Cloudy Girl* А за тестот оти не земиш Self Clear, 8 дена после односот кажува. Пример првите денови од бременоста концентрацијата на хормонот hCG е многу ниска, и постепено се зголемува во текот на бременоста. Отприлика 5иот ден од зачнување количината на хормонот е 10mlU/ml Другите тестови се сите 25mlU/ml Треба да се малтретираш и чекаш уште 10 дена па за да покажи. Сега прва прилика ко ќе одам битола обавезно земам еден
@Bebulleee ova se testovi za plodnost(za mazi i za zeni ) a ne testovi za bremenost @VedaG10 Bez nervozi , ne si pravi stresovi
прв пат ги гледам тестовиве, сега ке проверам дали има моќност да се нарачаат преку интернет Добро се држам цел месец и вака деновиве пред добивање ми се хаос.... ти имаш ли некои симптоми ??
@Bebulleee Nema gajle se desava @VedaG10 Ke proveram i jas sega A nesto dali custvuvam iskreno ne znam
@VedaG10 ajde cekame ubavi vesti inaku testov sto go spomna @Bebulleee go kupiv ednas. Kakvo razocaruvanje dobiv, leleeee. Znam mi kasnese dva dena i em osekjav deka kaj i da e ke "kapne", jas ne, trk vo apteka, se oprciv 400 denari i na kraj nistoooo! Si vetiv od togas taka da ne pravam i si stojam na zborot, si cekam. Si postaviv granica od docnenje 5 dena i ja nemam pominato do sega. Mene mi e mnogu fer gospogja M, pa ne mi ni dava da se ponadevam. Si ide porabo eden den ili tocno na denot. More ic da ne ni dojde do avgust 2016 pustam srekja za site koristete go optimalno vikendov
жени имам благи болки во стомакот,се осекам како да сум добила а нема крв . кичмата многуу ме боли . Што смејам да пијам за секој случај да се припазам иако изгубив надеж мислам ке добијам . Минатиот месец добив на 20 :/
Zenski jas ponedelnik na pregled noze mi se tresat uste sega...treba da se slusne srcence daj boze i umrev od strav.nemam nekoj simptomi samo sto spijam mnogu.drzete mi sreka