Немојте бе кетонал да пиете ајде другиве апчиња некако добро ама кетонал е прејак а вие сите сте млади штетно е премногу за организамот
Да, да, веднаш по првиот спермограм мм беше на уролог. Веке неколку пати оди. Само многу ми е чудно што е и тоа со мој термин, и пак се чека многу време :/
Феминки на "play store" на телефон ја има оваа апликација што е на сликата.. За следење на плодни денови.. И се поврзано со тоа.. Работи со податоците што ќе ги внесете за вашиот циклус.. Има многу пофалби.. Па пробајтеја
Хехе некни во средата и ја пратив на една феминка, јас сум презадоволна се точно ми кажува. Дури на сестрами и денот и го погоди кога да се породи... И вистина
Јас ја користам оваа апликација . Супер е . Јас вчера се разочарав се изнаплакав и сега е се Ок . Тоа е... Ке пробам 'да не се замарам месецов' како што ми кажуваат сите па ке видиме .иако незнам како да не се замарам . Тапа сум денес ... Се надевам дека вие ке имате повеке срека ..
И јас ја користам оваа програма до сега се покажа точна, а ја користам од лани. Инаку почнав да бројам ситно за 6 дена треба да (не) добијам, па ќе видиме што ќе биде. некако не се надевам многу, ама како сака Бог така нека биде
Здраво девојки јас вчера ја направив мојата втора инсеминација на ГАК без стимулации на природен начин па сега да чекаме дали конечно и на мене ќе ми се насмевне среќата и јас да ги видам тие долгочекувани две црти.Но ме загрижува тоа што вчера по инсеминацијата ги земав резултатите од микробиологија од авицена и на нив пишува дека има присуство на бакетрија од категорија Б а јас предходно ја имав ешрихија коли дали е можно повторно да ја имам а јас правев инсеминација и сега незнам дали можам да пијам антибиотик или на природен начин да ја лекувам.
Daj boze za 2 nedeli da si gi vidis dolgoocekuvanite 2crticki Antibiotik ne, no na prirodna baza obavezno Srekno..
Здраво на сите, не сум толку активна но редовно ве следам. Ниту овој месец не се израдував на две цртки. Џабе моите надежи и соништата на свекрва ми (демек ме сонувала дека ке бидам бремена за брзо време) Оваа утро на пат за работа се изнаслушав еден разговор на две постари жени, цел автобус слушаше за тоа како на едната нејзина ќерка редовно и доаѓало менструација а сепак кога отишла на преглед била бремена 2 ипол месеци. Па се подзамислив малку и јас и мене овие 2 месеци ми доаѓа ама онака чудна менструација трае по кратко и не е толку силна, минатиот месец само 2 дена имав. Си се изнасмеав онака на моја сметка и си велам ајде можеби и кај мене ке биде така хехех Поздрав и имајте пријатен викенд
Здраво феминки .. Како сте денес .. Има нешто ново ?? . @Lady4 ијас имам слушнато за таков случај.. Можно е .. Јас денес бев на мекици .. И таму скоро сите што ги знам младите бремени .. И една блиска жена ми вика ај не се секирај ти ќе гледаш да родеш две за да ги стигнеш.. И така си се изнервирав и реков тебе ќе те прашам колку да родам После на свекрвами и рекла нека дојде дома да ја земе во раце малата за да ја фати мајата... Еххх брееее
mozi print scren samo od ikonata nikako ne mozam da ja najdam ovaa aplikacija jas koristam nekoja P Tracker Lite ...nisto posebno
Неможам само иконата не ми ја прима сликата тука незнам заштп пиши (period calendar tracker) иконата е розово цветче ..