Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Discussion in 'Бременост' started by bik23, Oct 29, 2010.

1. Lady4

Lady4 Истакнат член

И јас си правам такви филмови во главата, ама не треба така да размислуваме. Кај сите ќе биде кога тогаш, никогаш да не губиме надеж!!! Ќе биде некогаш изненадување, кога најмалку ќе очекуваме. Ајде сега насмевка на сите лица. :*

Last edited: Nov 25, 2015
    zalosna and Madmozel like this.
  2. Madmozel

Madmozel Активен член

Ee isto i jas kako tebe,,, lele kolku se nerviram na takvi komentari, i kolku da gi izbegnuvas takvite luge se nekoj ke se najde,,,, bas preeska si odam od rabota i edna komsivka me prasuva, ti mazena si, velam da, deca imas, velam ne, aaa ako ke bide i me gleda so takvo sozaluvanje kako da sum smrtno bolna,,,, abe aman so ti e tebe gajle so i kako si velam vo sebe, prasaj kako sum kako sum pominala na rabota, kolku i da nesakas nekoj ke se najde takov da te cepne za toa

3. Madmozel

Madmozel Активен член

Aj sto sakam toa iznenaduvanjeto da mi bide sledniot mesec hahahaha pusta zelba

*Cloudy Girl* and frog like this.
  4. Lady4

Lady4 Истакнат член

Ќе биде :)

*Cloudy Girl* likes this.
  5. Black girl

Black girl Форумски идол

Ај што прашуваат, ама кога ќе ми кажат млада си,а таа на 21 година родила. Ама што да се прави. Има прост народ. Као тие се способни што родила, а ние греота, уште немаме.

6. Lady4

Lady4 Истакнат член

А капак на се е кога ќе ми каже некој, чекај секој почеток е убав ама после ќе видиш што значи кога ќе дојдат деца, работа... и ај сега што да им одговориш :D секаде и секој ќе има некој проблем во животот ама со вистински човек покрај себе сето тоа ќе се надмине. Барем јас така мислам.

zalosna and Madmozel like this.
  7. Maicka^

Maicka^ Активен член

Колку време се обидувате?

8. Lady4

Lady4 Истакнат член

8 месеци ама имав некоја бактерија ја лечев и сега божем нема ништо ама никако да забременам.

9. Kristula

Kristula Истакнат член

Pa iskreno nema nekoi promeni. Osven silni glavobolki...tolku silni i sekoj den, ova mi se nema odamna sluceno. Se si mislam deka e do vremevo ili pak e nov predznak za dobivanje. Gradive me bolat isto. Ne e nesto mnogu, ama onaka, dovolno za da bide neprijatno. Ti vikam, jas osekjam deka ke dobijam. Spremna sum. I ubavo mi e vaka so vreme ko ke se spremam, posle ic ne sum razocarana. A, zamisli ne dobijam? Hahaha kako ne! Nema nadez za mene mesecov, ali ok e. Taman posle za nova godina nema da dobijam i ete ti najdobar poklon na svetot :)
    Tebe i na @ANGIE1 vi posakuvam II (fingers) i na site drugi se razbira! Prijavuvajte ajde! Daj Boze da gozatvorime mesecov so barem uste 3-4 novi mamicki(fingers)

ruruk and *Cloudy Girl* like this.
  10. Madmozel

Madmozel Активен член

A zamisli koga ginek ke ti kaze, pa dobro de so se brzate tolko ima vreme,,,, a i toj nema,,, i znae kako e,,, mi odese da go zalepam za zid, namesto da te utesi te treska od zemja,,, epa velam znaes kako e i jas sakam odma hahahahah

11. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

изгледа и овој месец кај мене ништо :@. почнаа болките во јајниците и стомакот, така да сигурно ќе дојде вештерката, ама барем на време нека дојде да не ми дава надеж како претходниот месец

12. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Сакамммммм бебчеееее...:@
    Е вака ми иде да викам :D:D:D

Val-Dim, Bebulleee, ivi78 and 4 others like this.
  13. Black girl

Black girl Форумски идол

Баш мојот гинеколог ми кажа. така. Кога имав спонтан и ми рече да се пазам до 6 месеци, јас викам леле, и тој: млада сте вие, имате време. Е баш ми доаѓаше да му лупнам една. Па боже мили, штом сум во брак, секако дека сакам дете, без разлика колку години имам. Да суммислела дека не треба да брзам, немаше да се мажам. Јас не се брзам, но нормално е дека сите што сме во брак да сакаме бебенце, а не бараме нешто невозможно.

14. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

15. Momichka

Momichka Популарен член

16. Madmozel

Madmozel Активен член

Da,,, taka e,, stom se omazila znaci sum resila da go prosiram semejstvoto ne da cekam so godini,,, i ne se zamarat bre covek da ti pomogne nesto da te sovetuva so nesto sto da prezemas, kako, kade.... Nedaj boze,,, sekoja cest na isklucoci... A pak ako mu odis so vtoro mislenje leleeee,,,, aj vika vie mnogu ne citajte po forumi i interneti nie od kniga ucime,,, si velam se gleda kolku si naucil od taa kniga

Bebulleee likes this.
  17. Adeline

Adeline Популарен член

Zdravo devojki! Denes sum nekako vo depresija...moja mnogu bliska rodnina se javi da kaze deka testot e pozitiven I ocekuvaat vtoro detence ..:) Milo mi e za nea navistina ..no.. Nekako tesko mi padna zosto kaj nas ne se fakja..:(

18. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Мила потполно те сваќам како се осечаш.. Мене ми е најлошо кога иде дома золвами со стомакот.. И че си седнат со свекрвами и си планираат што че купат за бебето .. Мене ме заборааваат .. Не викам да не прават муабет него мене не ме влучуваат во него .. Како да ти немаш бебе не се разбираш од овие работи..
    Тешко мие :devil: Негативна сум станала.. После тоа испаѓа јас се мрштам кога иде онаа..

pandelka, Adeline and Anetaoh like this.
  19. Black girl

Black girl Форумски идол

Zdravo i od mene denes, devojki. I jas sum ovie denovi depresivna. Pred nekoj den doznav deka rodnina od stranata na mojot maz e trudna. Ne sum ljubomorna, no tesko mi e zasto se cuvstvuvam kako da nemam sposobnost da iznosam bremenost do kraj. Soprugot mi vika deka filmam, ne me sfakja. sto da pravam, ne znam vekje. Tazna sum mnogu. Ni mi se izleguva so parovi so deca ni nisto pokraj ovie problemi :(

20. Momichka

Momichka Популарен член

Ама период не има фатено. И јас сум иста. Веке не одам на места кај дечиња, и целосно игнорирам бебиња. Ми иде да им ги земам и да бебињата и да бегам. Така далеку од се, се обидувам да игнорирам

Bebulleee and ANGIE1 like this.