Јас започнувам со процедура за вештачко оплодување, и ќе знаеме само јас и мм, и целиот форум Баш од ова ми е најнездодно. Не можам да смислам правилна сторија, како и што да објаснам. За тоа, што и да имам прашање, сигурно девојките од форумот знаат повеке од моите блиски. Пример, зошто да им кажам кога знам дека многу ќе се измачуваат, а не можат никако да ми помогнат. Сите само велат, опуштете се. Смирено. Сите ние доживеваме вакви промени. Сепак мислам дека од сите тие патишта поминати, денес сум многу поздрела личност од пред да започнат сите маки. Се чуствувам многу повоздрасна од годините. На моменти ми тежи, ама и сето тоа ми дава уште поголема желба да си го сакам животот и сепак со сите сили да се држам да останам една позитивна личност која ќе има многу многу љубов асорбирано за нејзините деца. Еден ден. Го имам целото време на светот. Добредојдени се во секој момент А во меѓувреме, ние ќе водиме љубов како за последен пат
Добро утро девојки, како одминува времето од инесминацијата се повеќе и повеќе ме фаќа паника дека повторно ќе се соочам со неуспех а толку се надевам и филмови си правам како да му ја соопштам веста на мм.Денеска ми е 11 ден од инесминацијата но нека не сум многу расположена позитивно, како некоја тешкотија да чуствувам исто како за пред добивање како да сака да пробие, а рано ми е за добивање дури на 6 или 7 треба да недобијам ама незнам што ми се случува толку сум негативно настроена што незнам како ќе издржам , дури и се мислам дали да правам тест или да почекам да добијам и ако не добијам дури тогаш да направам тест бидејќи ми е преку глава од негативни тестови.Се извинувам за долгиот пост но само тука можам да си ги кажам маките
Lele denovive kolku sum nervozna ! Znaci epten ! Ke istepam nekoj doma aaaa neznam so ke e rabotava samo za ubo da e
I jas da se prijavam za nedobivanje za edna nedela,,, veke nekolku dena osekam tapa bolka vo jajnicite odvreme navreme ke me strekne, gradite veke dve nedeli me bolat, dajboze vesterkata da me zaboravi ovoj mesec
@Adeline nemoj aman posle koj ke odi po policii @Madmozel amnezija neka ja fati @Lucija1987 .... dusicke daj boze da ne dobies Leka nok na site
Ви посакувам на сите успешно да забремените, секохаш има неуспешни обиди во се па и во оваа работа но баш тие водат кој успехот! Среќно дами, се ќе биде само бидете упорни и апсолутно никогаш немојте да се откажете!
Daj boze mila,,,, i nie i site drugi koj se za nedobivanje da objavime dve crtki,,, ajde drugata nedela na report haha
Devojki sakam samo da ve pozdravam i da vi kazam da ne gubite nadez. Neka Gospod ve blagoslovi site so po edno ubavo bebence vo najskoro vreme. Znam kako vi e i jas pominav niz ova ama ete dojdoa i moite 5 minuti sega imam since od 1 god.i sum krajno blagodarna na gospod za toa angelce sto mi go razubavi zivotot. Glavata gore devojki nie sme zeni i sme posilni od se, ve guskam site i vi drzam sreka za 2 crti.
Dali mozam da napravam test 5 dena pred denot za dobivanje ? Na primer vecerva ili utre sabajle a treba da dobijam na 6-7mi?
Jas samo da se prijavam, da ne me mislite, kako sto ocekuvav, denes sabajle dobiv. Rekov deka ke cekam za nova godina, ama za zal, toa nema da bide. Jas sum na obuka...dali moze da pogodite koga? Tocno na start na plodnite denovi, pa se do kraj. Vakva srekja moze samo mene da me trefne. Dal da placam il da se smeam e rabotava. Toa e sto e... Seta srekja vi ja posakuvam, vi ja pustam za vo dekemvri, mene sekako nema da mi treba Ubava vecer milicki
@Adeline ајде стискам палци. Ја имам уште три дена до добивање, ама утре, на 2 пред денот ке направам тест. Го купив. Ке издржам до утре ама повише неможам Иначе ме болат гради ( ама ме болат и секогаш пред добивање. Имам и некоја тапа болка , ама ја имам и кога добивам ). Се на се, не се осекам ништо поразлично, ке видиме....