@Adeline , рано ти е мислам. Почекај си барем ден-два да ти доцни за најсигурни резултати. Те гушкам, и ти посакувам да го добиеш она што го посакуваш
Istoto go pravev i jas, kupuvav testovi porano gi pravev i se tesev ajde rano e, i posle koga ke dojdese vesterkata mi idese da ja zadavam ahahhaha
Mi se ima sluceno I toa na pocetokot ,posle prestanav da kupuvam a Sega pominuvav pokraj apteka i nesto kako da me natera da kupam kako da me turna vnatre hahah
Девојки да прашам дали е рано за тест или да го направам утре, инсеминацијата ми беше на 20 значи до утре 14 дена, а термин за добивање ми е 6-7 или да почекам до тогаш.Незнам што да правам триста мисли имам во главата неможам да се сконцентрирам на работата се таму ми е мислата .Поздрав и убав ден
@Kristula Pa pred plodni ti razrabotise odkaj znaes se biva @Adeline i @kelly2308 Test devojki vi drzam sreka , ova ne ke vi ja pustam @Lucija1987 Mila prasaj si doktor koga treba da napravis , da ne e razlicno koga ke pravis inseminacija??? I ti posakuvam da dobies dve crtki
Каде утре сабајле оди земај,купи од поточните кои покажуваат после 5 дена шала настрана твое право,јас да сум не чекам.Ајде стискам палци за две линии.Те гушкам
Фала ти мила и сопругот ми го вика истото ама право да ти кажам се плашам од неуспех и преку глава ми е од негативни тестови, сега сум на работа ќе земам поладнето тест па ќе видеме дали до вечер и сабајле ќе го направам.Фала ти на поддршката да се надеваме дека ќе ги видам тие фамозни две линии
Конкретно за мене ќе ти кажам дека ептен болни тешки гради и осетливи брадавици беше кај мене поизразен симптом,што се раЗликуваше од другите месеци кога очекував да добијам. Дај боже и кај тебе да е ист случајот,и кај сите други што се во очекување. Сум била уваша кожа и многу добро знам како е,а не е лесно.
кога го прочитав ова накај 20:00 ми внесе малку надеж. Овој месец не чуствував болки во јајниците како што вообичаено ми се случува, само болки во градите. И оп, за еден час покасно ми дојде неколку дена порано. Декември, мерувам фоликули и инсеминација. по точно 2 години и 7 месеци. Ви посакувам пријатна вечер
Vaka da prasam sega jas, mnogu me interesira dali ke ima nekoj odgovor i od nas ponovite i postarite clenki na forumot, dali nekoja e bila stimulirana so nekoj lekarstva ili inekcii osven klomifen,, bez da odi na inseminacija,, da e ostanala prirodno
не те сфатив баш..да се стимулирала со инекции и да не правела инсеминација на тоа мислиш? кломифен и темпирани односи може ама кога даваат инекции нема шанса да пројдеш без инсеминација
Moze ne se izraziv najdobro,,, zosto kaj mene klomifen ne reagira, imam problem so ovulacija, nekolku pati imam pieno klomifen i dali eden folikul a moze ni eden da ne se stvori, zatoa prasav dali moze so uste nekoj lekarstava da se postigne ovulacija, ili sepak mora inseminacija, a ic ne sakam posto ne sum slusnala nekoj da mu e uspesna, retki slucaevi,,,,