Ајде мила влечам нога за сите со мене да одете не ве оставам тука, само да се уверам јас дека е точно нема да биде проблем
Честитки Луција, многу се радувам, ајде со нас во Труднички одма штом се средат впечатоците. Мој совет да си отидеш одма на лекар, но да не се потресуваш, веројатно веќе и знаеш, се ќе си биде во ред
@Lucija1987 Cestitki mila...ti posakuvam lesna i uspesna bremenot Inaku jas sea se vrativ od na pregled, ponedelnik ke pravime spremogram,pa posle toa proodnost na kanali,folikulometrii , pa mozebi i stimulacii . Doktorkata taka mi kaza,deka ako e vo red spermogramot ke odime na stimulacii. E sega sakam da prasam ako ima nekoja feminka od bitola , kade e najdobro da se napravi spermogramot , drzavna bolnica ili ...
@Lucija1987 , честитки, девојче... да си имаш лесна бременост. Еве ме разнежни кога ја видов сликата!!! Оди на гинеколог, мада рано ќе биде да се види на ехо било што Да даде Господ кај сите 2016 да е среќна година, и да си видат две цртки.
@Lucija1987 Со лесно да ја износиш бременоста мила. Повели во труднички муабети. Почекај бар уште една недела за да посетиш доктор бидејќи штом е бледа линијата на тестот најверојатно нема на ехо ништо да се види па само ќе се испаничиш, рано ти е
@Lucija1987 честитки најискрени !! Иначе , видете, може на некоја ке и користи - https://grouper.mk/skopje/deal/pzu-pavlina-komplet-ispituvanje-polovi-hormoni
Јас каков стрес доживеав таму, лани правев испитување на хормоните и ги земав резултатите попладнето пред да идам на одмор. Му ги пратив резултатите на гинекологот и одма ме викна се испостави дека FSH ми е многу висок т.е. резултатите одговараат на жена во климакс а јас тогаш 26 години, како што пишав вечерта тргнував на одмор и неможев одма да направам нови испитувања така да тие 10 дена на одмор ми беа хорор со помислата дека никогаш нема да имам деца, ми идеше да и ја дигнам во воздух цела лабараторија кога се испостави дека имам грешни резултати затоа НИКАКО. во Павлина
На директорот од претходната работа девојчето му извадија резултати ко да има некое тешко заболување на крвта, се успаничи, а и он вака на купон отиде. Се покаја сто пати, го предупредив ама не слушаше. Покачени тромбоцити, хемоглобин низок, железо исто, ЦРП до плафон, хеликобактери ко да има гастрит... И он ги дигна у вис, имаше хајка на ФБ против нив, ама џабе, за три дена животот им се скрати додека направат детални анализи во Адриалаб. За здравје не се штеди, дефинитивно.
@Lucija1987 Миличка, со лесно да ти е. Многу се израдував кога прочитав. Ајде бриШка сега во Труднички.
Честитки @Lucija1987 , баш ми е мило за тебе, со лесно да си ја износиш бременоста Мене веќе трет ден како ми доцни, ама не сакам сеуште да правам тест, минатиот месец направив и се разочарав. Ќе почекам уште некој ден па ќе видиме
Fala vi devojki jas seuste nemozam da poveruvam deka e visitina utre pak ke go povtoram testot i ke vidime nemozam da poveruvam.Da vi se vrati na site ke ve izvestuvam sto mi se slucuva pozz i dobra nok