Pa ako legna mockaj vo krevet ke ti ja ukrademe postelninata i ke ja odnesime vo laboratorija hahahaghahahha ajdde dokturke kazuvaj sega ima bebe edno ili dve hahahahahag @kukla21 nie samo te podbucnuvame po malku Ti najdobro si znaes koga i dali @alisijad mila a da te prasam feelings off bese vo posledno se olabavi ne mislese ....me interesira dali e vistina deka koga ne se preopteretuvas bidnuva ili nisto od toa nema vrska? Dobra nok na noviot bebus i na site ostanati
Ajdeeeee vo tandem so kukleno da ne izraduvate Prajte toa testovite rano po sabajle! Cekame ubavi vesti!!!
мила искрено , најискрено одамна престанав да мислам јас на тоа , година и повеке има, се помирив не можам природно и тоа е тоа, сега овој период чекав да ми се спушти тсх и да правиме трета иуи , и бев многу нервозна напната мака ми беше од од тоа што место да се намали се зголеми списокот на таблети ,кај мене со многуте проблеми , едноставно опуштеноста немаше никакво влијание, можеби кај некој влијае но кај мене беше невозможно да помогне. Да кажам дека е до тоа ке забременев уште пред година дена.
Кукле сабајле те чекаме .сон нема дане фати .. Лаку ноќ на бебчината .. Аман оваа 2016 нека биде плодна.. Јас забегав неможам више вака ..
@alisijad Честитки мила ,навистина многу се израдував . Иако се чувствувам како натрапник на темава ама не можев да се воздржам да не пишам. Постојано ве следам ,се радувам на вашите II и стискам палци за сите да си ги видите што поскоро.Имав неколку случаи во мојата блиска фамилија ,(на кои годинава на сите ќе им носам пакетче )и ја знам вашата борба. А утре вие ќе бидете први што ќе ве читам и ќе чекам Кукле да ни ја потврди убавата вест
Поздрав до сите феминки , ве читам сега ,иако не сум мажена, не знам каков е овој проблем ,ама живот ,ништо не се знае... Верба и надежд не се губи никако! Незнам кој колку верува во Бог и негови дела (јас лично многу) ,ако сака може да се обиде во Манастир Св. Никита во Скопска Црна Гора,имало камен за желби или во Зелениково имало исто некоја црква чинам и некој човек помагал многу. Ова го споделувам од искуство на мојата јатрва , беше на двете места и по 3месеци забремени. Господ е голем , искрено помолете се , ви посакувам на сите што поскоро да ви се оствари сонот за кој сите ние живееме. Најголема поддрша од мене и многу бебчиња во 2016
Dali e rano ili ne kaj mene e negtiven. Ama ne se predavam duri ne ja vidam Od so mislam samo na toa haha sonuvav pozitiven bil testot pa sum sljkala da vi go pratam zabegana rabota . Kukle ajde ti i na red ama ti da ne izraduvas
@alisijad честитки мила со лесно да си ја износиш бременоста,многу ми е мило и сум среќна за тебе низ се што помина заслужуваш не едно две,три бебуши јас луѓе тест ќе правам на 31 ви онака ради реда па правев хсг можда чудото и кај мене ќе дојде да го израдувам мм за Новата година ооофффф тешко мене
@alisijad честитки мила, со лесно да си ја износиш бременост. Леле и ај сега не верувај во чуда а , @kukla21 јас душо ти ја праќам цела моја среќа за позитивен тест, јас се чувам за јануари, вештерката сабајле ме потсети дека е пак тука. И се чуствувам најужасно на свет, сабајле пред работа сум се изнаплакала убаво, и тргнав по пат и пак си плачев . што е тука е ....
Богами забушава...алал даи акко може да трае толку неизвесност...ние најнестрпливи..ајде ке не израдува до вечер...осеќам
ајде @kukla21 израдувајме и ти и да ја заокружам успешно 2015 година . а тебе @alisijad од срце ти честитам и ти посакувам големо меше !