Женски едно прашање вагиналниот исцедок го има пред менс или после .. Со исклучок за време на овулација знам зголемен е ..???
Првин ќе пробам со овие од 200, некако не ми се даваат 1300 хаха. То шо велиш можеби само еден месец ќе дадам. Па шо да го купам скапиот и така прашина да ми фаќа хаха
E ovde sekako ke gi vidis dvete crti haha mala sala, kaj nas vo aptekite nemozam da najdam, se iznervirav koga barav, mi se smee aptekarkata, koj uste gi koristi veli, boze mili
Кога си во плодни денови таму на тој тест има две црти, почнува посветло па потоа се здебелува вторта црта кога настнува таа овулација. Се почнуваат со употреба од 11 ден од мензис. Зависи должината на циклусот, пишува во упатството.
http://www.promedika.com.mk/mk-mk/Medicine/Page/760 И пак сум го читала мејби бејби... затоа чудно некако те читам и не ми се доврзува во главава
феминки цел ден имам температура...а не сакам да пијам апчиња зашто уште се надевам дека има нешто...во пон ке права тест преку крв...за да се осигурам а утре треба да не ми дојде.....како може да ја слегнам само се мачкам со бабини деветини..а ми е страв нем па да се случило чудо и да сум останала бремена па со парацетамол да неаштетам....
me macka svektvata so rakija da se izladam natalozena sum so kompri..ama ke mi slegne i pak ke mi se kace a najcudno mi e so obicno ko imam temperatura mi ladno me trese...a sega ne zesko mi e aj ke pomine ako ne eden paracetamol ke me opraa
Podobro napij se, mislam deka nema nisto da ti bide od edno apce, otkolku vaka da de macis, ajde mila ozdravi pobrzo
Ne e strasno ako e 37,5. Ako krevash pokje od 38 so mlaka voda istusiraj se ama ne ja mijaj glavata. AKo ti se ladni nozete i racete so alkohol iztrijaj gi za da pojdi temperaturata vo niv a da ti se simni od glavata.. (ama ako ti se ladni) - Ima eden recept Во една чаша од 250 гр. се става половина од чашата јаболков (природен) оцет и другата половина , мед. Добро се промешува. Половина чаша се испива одеднаш, а другата половина на секои пет минути по една голтка. Ефектите ке ги видите самите. Температурата се симнува и организмот нагло закрепнува, зашто јаболковиот оцет ги убива вирусите во организмот. Ова е многу моќен лек и дозволено е да се повтори уште два пати во текот на истиот ден.