dobro utro , dobri zenicki , utre site ke bidime rastrcani vamu tamu , pa od denes da vi ja cestitam novata godina i vi posakuvam , mnogu zdravje , hormoni vo normalni granici, redovni ovulacii, super spermogrami , i bebinja mn bebinja ve guskam SREKNA NOVA
pocuvam od denes da mesam , da pravam torta , salati , ke slavime vo dom.atmosfera , pa ako ne za drugo barem za vo kujna deka me biva da se pokazam ama aj ne mi pisete minus ako me nema utre
Правев вчера во 09 часот..најверојатно и вечер во 6 часот ке направам кај лекарот после 33 часа белки ке е порасната малку...
Јас се закопав во работа за да не мислам на ништо друго. Па и настинавме баш сега пред инсеминација двајцата ама што го вртам, не можам веќе да се нервирам. Рокнав музика уште од сабајле, нека биде како треба да биде. Не се давам бре, има да дојдам до бебе па макар дубела на трепавици. Не сум се откажала за ништо во животов, па ни за ова! И уште сега си го гледам пред очи какво ќе биде убаво и слатко и мило и насмеано, ќе вреди за сите нервози. Еве малку мотивација, ова баш личи на мене и маж ми, хахаха. П.с. Сите сме луди на форумов
Добар ден, незнам колку се точни соновите што ги сонувам ама многу од нив биле вистина. Пред да останам бремена сонував со мм сни купувале златни бурми, видов на соновник пишуваше само '' верна љубов'', ама на никој не кажав не ни знаев шо е, по некој ден ме сонувала бабаму кај шо ми подарува златно ланче и ми вели, аа ти трудна ќе бидиш. Секако не и поверував и вистина. Дај боже и овој мој сон да се оствари, и да ја повлечам ногата за сите вас.
@delvi мила не се грижи, сигурно се ќе биде во ред, па еднаш мора да биде те читам и чекам да пишеш вечер како си поминала Јас исто како повеќето од вас, готвам спремам, утре пола пријатели кај нас ќе дојдат за пречек, преку ден ќе акаме по кафичи и во голема мисла сум што да правам со алкохолот, денес ми е 11ти ден од прегнил како примив и незнам на која варијанта да размислувам, трудна сум или не сум трудна....гледам јас со едно пивце ќе си останам цел ден Ве поздравувам сите
Ne pij mila, daj Bozhe da ima neshto. Vredi da si skusish od toa zadovolstvo utre so sokche vlezi vo Novata Godina
Знам , сосема си во право Леле колку сакам да ви дојдам во Труднички муабети со почеток на новата година, уфф сонувам за тоа. Нека ни биде плодна 2016
Чиста вистина е исто и баба ми ме сонувала покрај злато и јас после тоа еве трудна. Можеби некој не верува во оваа мене ми се случи. Да се оствари сонот ма баба ти и твојата желба