Среќна нова година прекрасни женички. Што побрзо сите во труднички муабети и сите со бебенца во 2016 година
Епа ајде нека ни е плодна и благословена годинава,ви посакувам пред се здравје оти нели за да си ги гледаме децата треба здрави да бидеме .После ви посакувам мноогу љубов,жешки постели и радост .Нека не чува Господ сите и нека ни дава сила,вера и мудрост и се што ни треба,да бидеме победници во борбите што не чекаат,па да се читаме во труднички муабети и темите бебе и деца .
Среќна нова година, се најдобро и да сте живи и здрави Нека оваа година на сите биде исполнета со детска смеа
Синоќа напишав мислење ама не се испратило. Претходната година и јас бев на темава и посакав за сите нас остварување на најголемата желба. Оваа година ми останува истата желба за сите вас, да сте со мешиња во 2016, да останат назад сите разочарувања и солзи, да се радувате и разгалувате и наредната година со полни раце и срце да ја дочекате!
Среќнa нoвa хрaбри женички. Нa сите дo еднa ви пoсaкувaм веселa гoдинa, сo гoлеми мешињa и бебчињa вo рaцете.
Среќна Нова година и од мене живи и здрави сите па годинава помалку нервози, повеке верба, позитивни мисли и секако љубов во изобилие
Srekna nova godina, mnogu zdravje i sreka i godinava gospod site da ne daruva so najubaviot podarok, so po edno bebe!
Среќна нова година на сите да ни се исполнат желбите и сите да ја осетиме топлината на бременоста и мајчинството.Јас бев на гинеколог на 11 ден.ми потврди кога ми е овулација БАШ НА ДОЧЕКОТ рече правете пакетче со маж ти.Ако не дојде до бременост,на 9 ден ке правиме хсг па после сите други испитувања.Ве бакнувам
феминки денес имам некој кафеав исцедок кога се бришам како пред добивање првиот ден... треба ли да паничам да се јавам ана леакр...искуство некое
не сакам да те плашам, но кај мене такво кафеаво беше знак за спонтан. Дај боже кај тебе да е се добро. Под итно на гинеколог, не чекај.
а ти како пстапи кога виде беше на лекар.....јас немам број од др.органџиски незнам што да правам а се зголемува исцедокот
Jas otidov vo remedika zasto mojot maticen ne rabotese a bese toa kasno navecer. Mene taka mi pocna malku kafeavo pa posle se povekje. Bolki imas? Menstrualni?