фала ви на сите за подршката ке видиме утре како ке биде...засега не е зголемен ама туку малку имама на бришење...се надевам до утре ке го немам...
Не се секирај само одмарај и примај си го прогестеронот колку треба.Моја пријателка крвареше така па здраво бебе си роди.
Девојки, за колку денови од инсеминацијата правевте тест за бременост? Знам дека до 10 ден не треба, за да не покаже лажен тест од прегнилот, ама после десетти ден може да се прави, нели? Ампулите прогестерон и утрогестанот не би требало да влијаат на тестот? Ваше мислење?
a dali imase kako parcenca zasirena krv sega nemam iscedok tuku cat pat kako tenka vrvca iscedok zasirena krv...
Јас го направив уште пред да ве прашам зашто не можев да си поверувам на очите, 4 години гледав само една линија а утрово за прв пат видов втора линија, иако малку побледа, 15 ден ми е. Три пати утрово сонувам како правам тест и како е позитивен и станав решив да го направам, иако многу се плашев од разочарување. Не можам да се смирам до утре, додека не потврдам преку крв. Сега ќе купам уште еден тест. Ви посакувам на сите оваа година да се израдувате како мене, знам низ каков тежок пат поминувавме и колку се надевавме и очекувавме секој ден. Ви посакувам плодна и успешна 2016 година. Честит Божиќ, да го празнуваме уште мнооогу години со многу пакетчиња под елките.
Delvi ako e zasirena pojdi na ginekolog, iako e nedela, sigurno ima nekoj ginekolog. Mene taka mi pocna, kafeavo malku pa cista krv ko zasireno. I toa bese spontan. Ne sakam da te plasam.
a ti na svoja raka si go prodolzi progesteronot posle negativniot test?Oti neli site vikaat posle negativen da se prekine terapija,a gledas kaj tebe pokasno pokazalo .Shto ako i kaj druga e istiot slicaj i prekinela i iskrvarela nemalo da znae deka bila trudna.
pa mene doktorot mi kaza se dodeka ne odam na pregled kaj nego da go koristam zatoa..deka toj ne vlijael vrz dovaganjeto na ciklusot...toj mi kaza deka ako treba da ti dojde ke ti dojde i dodeka go koristis... cestitki @Abeja
@Abeja со лесно, честитки до тебе Кај мене почнаа кафеавите флеки, се мачи да пробие. Не очекувам ништо. Убаво неделно попладне со снег