Ќе успеете сите ќе успеете кoгa успеaв јaс сo тристa прoблеми сигурнa сум сите ќе успеете Мнoгу се рaдувaм штo пoлекa се чисти темaвa
БРАВО за сите идни мајки , само со позитивна мисла во 2016 год темата да се затвори и сите во труднички. Многу ме израдувавте сега уживајте во најубавиот период и гелете се колку што можете повеќе
Честитки @wings бремена си, и јас правев тест на 16 ден од инсеминација и покажа втора линија која не беше бледа, ама не беше толку јака како првата линија од тестот. Сега одма испитај си и преку крв.
Јас пијам кафенце во кафетерија во Систина, чекам да дојде 14. Мм заврши работа, примерокот е оставен. Се зезавме до сега, викам пази како даваш, глеј да е со плави очи Души сте сите, ајде нека ни тргне!
Дечки завршив јас. Малку обесхрабрувачки, само 3 мил (со гранули) имаше пречистен примерок ~ ми рекоа не било идеално. Не знам баш што да мислам, некако негативен старт малку. Ми дадоа тоа прегназон, утрогестан... За две недели тест. Малку сме разочарани да бидам искрена. Мислевме спермата ќе биде подобра, скоро два месеци режим ама изгледа минимално подобрување само
Некогаш и кога мислиш дека има минимални скоро ич шанси ке се фати...така да немој пред време разочарување...позитивно овие две недели и ти посакувам две цртки после 14 дена..а инаку и јас почнав со утрогестан веднаш по инсмеинацијата 3 на ден и тоа, и со фолна киселина.
Pa podobar start ne mozese da ima godinava @wings so lesno mila! Raduvaj se i uzivaj! @Dear_Thing ic da ne se sekiras! Od tie 3 milioni eden junak treba! Uzivaj i opustise i poveke galenje denovive
Devojki, od vcera imam bolka kako za pred dobivanje. Bolka vo jajnicite i bolni gradi. Posledna menstruacija mi bese na 26 dekemvri. Mozno da sum vo ovulacija sega ili e rano uste za ovulacija? Znaci denes mi e 12 den od menstruacija fakticki.
@Black girl зависи од должината на циклусот. Мене на пример овулацијата ми е на 17 / 18 ти ден од циклус, ја имам долги циклуси.
Cestitam na site od srce vi posakuvam lesno i se najdobro vo trudnickite denovi Ve molam za mislenje , vcera trebase da dobijam no ne dobiv i denes isto no jas vcera napraviv test i izleze negativen pokraj toa vcera gi imav site simptomi na dobivanje menstruacija pa i pokacena temperatura 37 so 5 i vo ustata cuvstvuvam gorcina ili kako zelezo da imam vo ustata nekako mlintavo mi e i vcera za prv pat ne bendisav nitu edno jadenje se mi e soleno i denes sum ista ....sto mislite vie...postoi li sansa za bremenost...
za zal, stom imas negativen test, moe mislenje deka ne si. Zasto sepak ti kasni eden den. Da si, odma bi pokazal pozitiven. No napravi uste eden za sigurno
Devojki pred nekolku dena imav kako seckanje vo desniot jajnik sto traese nekolku sekundi a denes zabelezav kafeavo na gakickite. Menstruacija treba na 8 da mi dojde I nikogas dosega ne bilo vaka. Gradive od strana I pupkite me bolat. Da napomenam 8meseci se obiduvame za bebe pa nekoja so vakvo iskustvo pa potoa da imala || crti? Pozdrav
Постои шанса за бременост,можеби покасно со овулирала.Не се нервирај и после два три дена повтори го.Познавам случај кога првиот тест бил негативен а уствари трудна била жената еве ја четири годинки е керка и .