Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.764
    Допаѓања:
    4.601
    Па можеби ти е имплантациско крварење а може и само настинка.Градите може да ти се симптом за бременост или предменструален симптом кој јас го имам некогаш и ми дава надеж дека сум останала и на крај :( .Никој неможе со сигурност да ти каже срцко,надеж има секогаш дур не дошла менстр. така да почекај да ти доцни некој ден и прави тест. Ти посакувам позитивен тест.Рано е да се загрижуваш осум месеци се малку.

2. *Cloudy Girl*

*Cloudy Girl* Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    На wings му/ѝ се допаѓа ова.
  3. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Devojki mn mn mi e milo sto konecno se raduvate i so lesno neka vi e na site,jas mn se izvinivam ako sum izostavila nekoja idna mamicka da ne i posakam lesna bremenost no toa e koga 9h sum otsutna,sepak eve vo ovoj post na site idni mamicki im posakuvam lesna bremenost,i site od ovaa tema pa i od dr temi sto poskoro da se izraduvaat na ll pozz i se najubavo

На Abeja, Asiana и ssweety им се допаѓа ова.
  4. bela.m

bela.m Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    7.128
    Имаш знаци на овулациjа. Kaj мене е така.

5. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Prijatelki moi, vi poskauvam slednata godina ova vreme od lepceto so paricka da krsite edno, a moze i dve parcinja poveke, za novite clenovi od semejstvata! Neka vi bide ubav i sreken denov! Uzivajte:hug::*

На Abeja, Bebulleee, butterfly* и 4 други им се допаѓа ова.
  6. skorpija091

skorpija091 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    20
    Здраво феминки,ви посакувам Среќни празници па оваа година да ни биде плодна на сите.Ве читам долго време но не сум пишувала на темава.Сакам да ве прашам за кафеав исцедок го имав 4 дена, денес го нема.До сега оваа ми се нема случено, а имам и болки од време на време во левиот јајник и да напоменам дека менструацијата требаше да ми дојде на 2 јануари,имам нередовен циклус кој знае да биде и до 33-34 дена и сега не знам што да мислам дали да чекам уште некој ден па да направам тест или да ја чекам непожелната гостинка,а со мм многу сакаме да имаме бебче се обидуваме 8 месеци знам дека не е многу ама желбата за бебе е посилна од СЕ.Поздрав дами.

На *Cloudy Girl* му/ѝ се допаѓа ова.
  7. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Devojki napraviv denes test I se pojavia || crti od koja ednata bese pobleda nemozav da poveruvam I napraviv uste eden od koj ispadna negativen.Men treba utre da midojde. Dosega osven negativni testovi drugo sum nemala

На awl, *Cloudy Girl* и nadja.d им се допаѓа ова.
  8. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.353
    Нека бадниковата вечер ни донесе здравје срека и полни раце деца.....Во очи на најубавиот христијански празник Ви посакувам најдлабоките желби да ни се исполнат и да се радуваме во најскоро време сите...

На Mariangel, Abeja, Momichka и 5 други им се допаѓа ова.
  9. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.353
    поцекај барем едне ден да ти доцни па повтори го тестот најдобро ке биде..

На 24.07 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Daj boze najolem podarok da dobies za praznicite,na site im posakuvam se najdobro i site da se izraduvaat BOG E GOLEM KAKO STO E TOJ NIKOJ NE E srekni praznici mili moi :*

На 24.07 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.764
    Допаѓања:
    4.601
    Па вајда неможе лажно позитивен да излезе,повеке верувам дека вториот е лажно негативен.Исти ли беа тестовите или различна фирма.Да не бил вториот послабо сензитивен.

12. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    885
    И ја се уфилмав дека ке ми се деси Божикно чудо, и утрово, на 2 дена пред очекуванот циклус правев тест- негативен е......
    Сега ми останува втората надеж - може е рано уште.....

13. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    471
    Јас прв пат кога останавн значи останав од прва ни знам дали е бил плоден ден ни ништо :) ама за жал морав да абортирам ( намерно ) и ете веке се обидуваме 5 месеци ама не иде и се мислам дека е од абортусот. Ваше мислење?

14. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.105
    Велат дека ако првото бебе е абортирано потешки се шансите за друго.Ама тоа не го велат сите.И не се обидувате неколку години само 5 месеци не се секирај ќе биде :)

15. crazygirlfromfrance

crazygirlfromfrance Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    100
    Христос се роди, за многу години да е, многу нови почетици и раѓања годинава... И јас се надевам дека ќе ми се посреќи новава година, трет месец се обидуваме и сигурна бев дека овој пат ќе бидне. И денес се разочарав
    Ми доцни три дена, а точна ми е до минута, од симптоми ништо посебно, само постојана поспаност... Направив тест и беше негативен... А сѐ уште ништо од доаѓање...
    Единствено место бело прање имам малку кремаво, не е ни кафено дури, и тоа не постојано, туку само неколку пати на тоалет хартијата...
    Има сѐ уште надеж???
    Си велам ќе почекам уште некој ден, ако сѐ уште не ми доаѓа ќе правам нив тест, може сѐ уште е рано... Вечен оптимист што многу сака бебенце

На zalosna, delvi и makgirl им се допаѓа ова.
  16. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.105
    Ќе биде бе срцка не се секирај.Продолжи само да мислиш позитивно :hug:

17. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    471
    Да знам дека не е многу долг период али кога го слушнам тоа дека потешки се шансите психава ме убива

18. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.105
    Ама не мисли на тоа.Па тоа не е на секој случај.Јас имав една братучетка првото дете го абортираше.Седум-осум месеци се обидуваа ете ја сега две деца си има две години и се разлика.Ќе се обидувате и ќе бидне ќе видиш дека за некој месец ќе се придружиш во труднички муабети

На Quuen и *sisi* им се допаѓа ова.
  19. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    471
    Е сега навистина ме охрабри и ми даде надеж полесно е :) фалааа душичко

На makgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. makgirl