Ma ne se zamaraj,se vo svoe vreme,a imam slusnato i da vistina e deka posle poragaj ako ne se cuvas edna god mn lesno mozelo da se zabremeni, da ne slucajno mislele na toa
@pandelka Uste isto .... bev pak na dezuren sabajle ne mi stavaat ni infuzija za da mozam da osetam ako imam napad , sega ke pia spasmex pa mozebi ke pomini Fala sto me mislite
Gledaj Dan krevas temperatura!! Kako da ne mislam koga sum pominala I slepo crevo I zolcka I bubreg I vonmatericna- ja znam bolkata!! Te guskam
Od nekoe vnatresno zariste, vnatresna infekcija. Jas krevav k go iav kamenot vo bubreg, I mene maticniot ne mi davase lekarstva za da se otkrie of sto I na kraj ispadna e.koli vo urina koja se prenela vo bubrezite..
Девојки здраво нова сум во форумот па би сакала да прашам за некој совет 5 год сум во брак се трудиме за бременост а никако да успееме на 28 бев во систина правев hsg снимка сее во ред па док ми рече ако овој месец не останам трудна ке пробаме со некои инекции ..осекјам некоја тежина уште 4 дена до циклус сум а веке ги имам сите симптоми можно ли е да сум трудна
Се додека не се утврди спротивното , секако дека е можно да си бремена.. Причекај и ако ти касни направи тест...
@Srne ако после 5 години обиди самата незнаеш дали си.....никоја од овде неможе да ти каже. Може ли да прашам какви испитувања правевте до сега? Што е причката кај вас?
Pozdrav drugarki od grupata sto cekaat na 20 ti, jas sum aut od denes. Si dobiv denes. Ete, moze saka za valentin da me iznenadi so sreka na site
Zdravo bi sakala da ve prasam dali neko od vas go ima probano nekogas domasniot test za bremenost zo soda bikarbona ili toa e samo mit. Pred nekolku meseci mi kasnese 10 dena i probav bideki bev vo izekuvane i ne mi penese , a vcera mi tekna i onaka rekov da probam pak penese mnogu i toa kako pena od pivo se napravi a treba na 20 ti da dobiam ... No utrovo reov da probam pak odnovo i ne penese si igram po doma so eksperimentive bidei ne bi sakala povtorno da se razocaram predvreme so testovi . Bideki 2 godini cekame i nisto ... ve molam za bilo kakva poddrska i mislene
Дали е можда пребрзо за тест да да се направи Па скоро сите испитуванја посериозен проблем нема сега последно имам хсг правено па док ми даде некоја надеж па ке чекам на 22 да видам со кесе случи
I jas ova so sodata go imam napraeno, kaj mene nemashe penja i minatiot mesec mi dojde.... Jas mislam od test nema posigurno, ama sepak ne e so pari ako se proba hh
Од што мислам на бебенце опседната сум со сонови. - Сонував сум била кај мајками и сум напрајла првин шур чек и имало 2 линии. Не ми беше верно дека се појавиле па сум го повторила тестот од оној дигиталниот па покажал дека сум 12-13 недела хаха И после излеговме да купиме алишта за бебчо, и зедовме еднооо многууу убаво розево фустанче.. Дај боже да ми се исполни сонот...
@S@nja Едно утро ќе земиш чаша ќе мочниш во неа, и ќе туриш сода или првин сода па урина било како ако почни да прај пења бремена си. Исто така се праело и за дознавање на полот. Кај 4-5 месец исто така ако има пења е машко ако нема ништо е женско... Ама ова ми е......